fredag 10. februar 2012

Hurra! Bildemenyen over DIY er endelig oppdatert!

Det var litt av en jobb skal jeg si dere, men endelig er Bildemenyen over alle DIY-prosjektene her på Glassveranda oppdatert! 


Nå er det kjempeenkelt å ta et dypdykk i DIY-arkivet! I DIY-arkivet finner du både alle de gamle, og de nyeste, Gjør-det-selv prosjektene som har vært på Glassveranda! 


Bildemenyen fungerer slik: Klikk på et bilde i bildemenyen, og du kommer direkte til tilhørende DIY-prosjekt! Enklere blir det ikke! :))


De andre bildemenyene som også ligger i menylinjen rett under logoen/headeren her på Glassveranda, vil også bli oppdatert i løpet av de neste ukene. Jeg skal gi beskjed etter hvert som de er klare! ;)


Ta en titt i DIY-arkivet da? God helg! :0) 

Klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:
2 kommentarer:

Fjellbu sa...

Åh,så fantastisk og så flott at du har samlet alle prosjektene dine på denne måten:)
Det var til stor glede for meg som liker arbeidet ditt veldig godt og som har tenkt å herme litt både her og der.
Så oversiktlig at det er en fryd:)
Og ikke minst så enkelt da,rett og slett genialt Ann:)Jeg er meget glad for at du gjorde dette,og fint at du hadde ork til en sååå stor jobb som det helt sikkert har vært.Tusen takk:))
Klem fra Fjellbu

Ann sa...

Tusen takk for koselig tilbakemelding! :))) Det var et helt lite html-mareritt å legge dette inn ja, hi, hi, men syntes selv det ble veldig oversiktlig og greit på denne måten så jeg er veldig glad du likte bildemenyen! :O)

Si for all del bare fra hvis det er noen Gjør-det-selv/DIY som mangler i menyen! Jeg tror jeg har fått med alle, men man vet jo aldri! ;)

Stor klem, Ann :0)