søndag 12. februar 2012

Snart vår i syrinhagen igjen

Noe av det beste med våren og sommeren sett i et hageperspektiv, er helt klart når alle syrinene i hagen står i blomst! Syriner dufter helt himmelsk, så når man har 150 syrintrær i hagen er det nesten litt magisk når de alle står i blomst!

Et av de første trærne som blomstrer er den lys lilla syrinen. Det er helt klart også den som duften sterkest og nydeligst av dem alle sammen. Denne buketten er fra dette treet. Treet står nedenfor terrassen vår, det begynner å blomstre om våren og blomstrer til lagt utover sommeren. Dette er den eldste syrinen i hagen vår, vi våget ikke å flytte på den da vi bygde på huset, vi var redd det ca. 60-70 år gamle treet ikke skulle like å bli flyttet på, så vi bygde rundt det! ;) Ja, jeg elsker trær! :))

Moseplassen samler nå inn lilla blomster. Dette bildet av syrinbuketten blir mitt bidrag til konkurransen.    

Gratulerer så mye med dagen til alle mammaer, bonusmammaer, bestemammaer, oldemødre og i det heletatt! Jeg skal kose meg sammen med mine barn i dag, vi skal også på middag hos min mamma. (Pappa er kokk i dag! ;)) Jeg ønsker dere alle sammen en riktig fin morsdag! :0)

Stor vårmodusklem, 
Ann, Glassveranda.Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

 

4 kommentarer:

Den Grønne Baljen sa...

Wow .. dere må ha en helt fantastisk hage med så mange syrin trær.. og for et syn og opplevelse... Må være en drøm å sitte å nyte små stunder i hagen hos dere..

ønsker deg en fin søndag =)

kerstin

Lin K sa...

150 syrintrær! Ja da har du noe fantastisk i vente. Vi har en "allé" av oppstammede Ludwiger langs innkjørselen. Opprinnelig 5 stk, men en fikk en sykdom og en ble rasert av snøen. Synes bare synet og lukten av disse har vært fantastisk, så jeg skulle gjerne opplevd ditt syrinhav!

En riktig fin dag ønskes deg også!

Klem Linnette

Huldra sa...

Oi oi.. Da vil jeg tro det lukter himmelsk! Syriner er herlig i mange farger, men nettopp den syrinfargede er jo rett og slett barndomsminner på stilk. :)

Lykke til fra Huldra :)

Ann sa...

Ja det finnes utrolig mange vakre syriner, og veldig mange sorter. Sykdom på syrinene?! Grøss! Det ville blitt helt krise i vår hage! :S Så lenge de er friske og grønne er de nydelige! :)) Gleder meg veldig til vår og blomstring! ;)

Ha en riktig fin helg! :0)

Stor klem,
Ann.