mandag 20. februar 2012

Et LED-belyst hjørne av stuen

Jeg malte bilderammene i stuen, og i går fikk du se nærmere på den nye bildebelysningen i stuen! Disse LED-lampene som jeg nå har hengt opp over alle bildene i stuen er helt supre dersom du har flere ting i et hjørne eller på en veggsnutt som du ønsker å få lyssatt. Lampens ganske lange og bøyelige arm gjør at lyset kan styres nøyaktig dit du vil ha det. Vil du ha lyset til å spres i et helt hjørne slik som her på bildet, så løser du det ved å strekke ut armen mere enn når du kun skal lyssette ett enkelt bilde, -da spres lyset mer, slik som her hvor tre bilder, stolen på veggen og duken som "står" mellom to glassplater i et plexiglass-stativ i et hjørne av stuen vår er lyssatt med én og samme lampe. Konklusjon: Bildebelysning med fleksibel arm er heeelt supert! :))

Ha en riktig fin mandag! :0)

Stor klem, Ann, 
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

 

4 kommentarer:

Unknown sa...

Kjempeartig da med en stol på veggen. :) Ser ikke dum ut den led belysningen, men er det ikke ledning på dem??? Eller har du bare klart å gjemme den godt?

Anonym sa...

Sånn Led lampe skal jeg søren meg huske på neste gang jeg trenger lys over et bilde. Har flere malerier stående her hjemme som ikke har fått plass enda. Takk for tipset:)
Håper du har en fin kveld Ann.
Klem fra meg!
PS: stolen på veggen var råtøft:)

Ann sa...

Takk! :)) Jo du ser - så vidt - i ledningen; -det er en veldig tynn ledning på disse, men for å slippe å ha ledningen hengende mellom de to nederste bildene har jeg lagt ledningen langs rammen (bak) det øverste bildet og ført den inn bak nærmeste gardin og ned til stikkontakten nedenfor/bak gardinen ved gulvet! ;))

Kjenner meg litt igjen her Elin, - det tok litt tid før alle bildene som skulle opp på veggen var kommet på plass! ...Har faktisk fremdeles noen stående i boden tror jeg! ;)

Ha en fortsatt fin kveld! :0)

Stor klem, Ann.

Anita sa...

Den stolen likte jeg, farven og det slitte! Du har en kjempefin blogg;)