onsdag 11. januar 2012

Et knalltøft servise ulikt alt verden har sett før! Årets "må-ha"!

Starter for ordens skyld med å gjøre oppmerksom på at disse 5 nydelige bildene som du ser her i dette innlegget tilhører det italienske designbyrået CTRLZAK, som har sitt hovedkontor i Milano. Dette er industridesignere, som designer produktnyheter og kunstverk for en rekke internasjonale selskaper. 


(These 5 beautiful photos shown in this reportage belong to the Italian Art & Design studio CTRLZAK, main office: Milan. They are industrial designers, who design products and artwork for several international companies).


Av og til er jeg så heldig å komme over noe som plutselig får hjertet mitt til å slå dobbelt så fort i vill begeistring! 


Dette serviset fra CTRLZAK hadde den effekten på meg! Jeg synes det var så vanvittig tøft! Tenk å kunne dekke bordet med noe så vakkert og spesielt? Åh jeg synes dette serviset bare var... helskjønt!


Jeg blir så glad når jeg finner slike skatter blant alt det andre ordinære, ting som ikke ligner på noe jeg har sett før. Snakk om å tenke nytt! 


I den grad noe servise i verden kan kalles eklektisk, så er det dette! -En spennende miks av stilarter, kulturer, farger og tidsepoker på et og samme servise! - Alt på bunnfargen hvit, -lekrere blir det ikke! 


Serviset har fått navnet Hybrid, -et mer beskrivende navn kunne det umulig ha fått. Jeg ble så forelsket i dette serviset at jeg må begynne å spare med en eneste gang slik at jeg er klar når/hvis jeg finner det i norske butikker! ;)) 
     


Tror ikke dette blogginnlegget trenger mere tekst, bildene forklarer resten!

For å se flere design av dette designbyrået, også møbler, se her: CTRLZAK.

Hva synes du om serviset? 

Ha en fin kveld! :0) 

Klem, Ann,
Glassveranda.


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

 

2 kommentarer:

Åshild sa...

Jeg som foretrekker helt hvite serviser så ble nok dette litt mye. Artig ide likevel.

Bjørg sa...

Wow, dette var nydelig!