søndag 2. oktober 2011

Hvem vant? Nå er de 10 vinnerne trukket!

Hele 201 personer meldte seg på i trekningen om de 10 Giveawayene og det er bare så... KJEMPEkoselig!!! :)) Tusen hjertelig takk til alle dere som valgte å bli med i trekningen og, ikke minst, tusen takk for alle hyggelige kommentarer og hilsener som jeg har fått i forbindelse med Giveaway-trekningen! ♥ Tusen takk også til dere som linket fra egne blogger til denne Giveaway-trekningen! ♥ Og takk og hjertelig velkommen til alle nye følgere!! ♥

201 nummerlapper ble lagt i en glassbolle og så trakk vi vinnerne:

De 10 vinnerne av de 10 Giveawayene ble:1. giveaway: Et lekkert franskt hvitt metallskilt montert på en rustikk treplate med teksten "Salle de Bain". Dette er til å henge til pynt på badet, baddøren eller kanskje til pynt på knaggrekken på badet? Jeg kjøpte et slikt til meg selv i fjor sommer som vi nå har hengende over dørhåndtaket på dusjkabinettet! ;)) En morsom detalj på badet! Henges opp med den brune naturhyssingen.

Vinneren er: Elisabeth (Elisabeths Idyll).

2. giveaway: Et sjarmerende og herlig rustikt hjerteformet, aldringsmalt, treskilt med den hvite teksten "Chambre". Hjertet henges opp etter et nostalgisk brunrutet bånd. En lekker detalj på soverommet! :))

Vinneren er: Laila (Lailas lille rede).


3. giveaway: En hvitt nydelig lite treskilt med teksten "Chambre" i grått. Skiltet har i tillegg et vakkert dekorert grått hjerte festet til seg, med den hvite teksten "Bonheur". Mellom hjertet og skiltet er en liten klesklype! Du kan med andre ord feste et bilde av ungene til skiltet, en håndduk, eller en huskelapp, eller kanskje første brevet du fikk av din kjære? ;) Eller du kan henge de smykkene du bruker ofte over hjertet? En nyttig og søt detalj på soverommet! :)) Du henger det på knaggrekken, over kanten på soveromsspeilet eller lignende med den hvite hyssingen.

Vinneren er: En "anonym" med mailadressen anne.fretheim@gmail.com.


4. giveaway: En hvitt nydelig lite treskilt maken til det beskrevet ovenfor, men dette med teksten "Salle de Bain". En både nyttig og søt detalj på badet med andre ord! :))

Vinneren er: Gunn (En vintage drøm).

5. giveaway: Et sjarmerende og herlig rustikt hjerteformet, aldringsmalt, treskilt maken til giveaway nr. 2!

Vinneren er: Elin (Hus og Hagegleder).

6. giveaway: Et grovt, råtøft, putetrekk med kornsekktrykk, i tykk, myk, 100% indisk linfarget bomull med koksgrått trykk! -Det blir så lekkert i godstolen i vinter!! :)) Joda, jeg har kjøpt et til meg selv også må vite! ;)

Vinneren er: Mette (Mettes hus og hjem).

7. giveaway: En hvitt nydelig lite treskilt maken til giveaway nr. 3, men dette med teksten "Salle de Bain". En nyttig og søt detalj på badet det også! :)

Vinneren er: En "anonym" med mailadressen bybergh@bp.com.

8. giveaway: En helskjønn liten sort tavle med brun rustikk ramme av tre, som henges opp med en kraftig og tvinnet brun naturhyssing! Denne ble jeg så sjarmert av at jeg måtte bare kjøpe to til meg selv også! :)) Jeg har skrevet Huile d´olive (olivenolje) på den med et tavlekritt, men du kan selvfølgelig skive akkurat det du har lyst til! ;) Den er vakker når den henger fra en skuffeknott, vakker når den henger rundt halsen på olivenoljeflasken på kjøkkenetbenken, men også vakker når den henger fra et dørhåndtak! Sukk, jeg elsker tavler! :))

Vinneren er: Elin (Elins drømmer/Minishabby).

9. giveaway: Et sjarmerende og herlig rustikt hjerteformet, aldringsmalt, treskilt maken til giveaway nr. 2, men med teksten "Bienvenue", og et nostalgisk brunrutet bånd.

Vinneren er: Hanne (Ellemell).

10. giveaway: Et sjarmerende og herlig rustikt hjerteformet, aldringsmalt, treskilt maken til giveaway nr. 2, men med teksten "Cuisine", og et nostalgisk terracottafarget og hvitt rutet bånd. Ja jeg måtte jo ha med noe til kjøkkenet også! ;)

Vinneren er: En "anonym" med mailadressen guri_marie.kristoffersen@getmail.no.


Gratulerer så mye til alle de 10 vinnerne!!! Nå må dere for all del huske å maile meg navn og adresse på glassveranda@live.no, slik at jeg kan sende dere gavene! :))

Enten du ble en av Giveaway-vinnerne denne gangen eller ikke:
Ha en fortsatt fin søndag, og en flott ny høstuke! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:9 kommentarer:

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Gratulerer alle de heldige vinnerne av superfine premier !!

Klem Heidi

Turid sa...

Gratulerer til alle de heldige vinnerne! Så fine ting du ga bort, Ann!

Ha en fin høstdag! :-)

Klem, Turid

Unknown sa...

Tusen, tusen takk ;oDD For en hyggelig overraskelse ;o)) Gaven passer meg perfekt da vi nettopp er ferdig med nyoppusset bad ;o))
Gratulerer til de andre heldige vinnerne også ;o)))

Nyt dagen ;o)
Varme klemmer Elisabeth ;o))

Mie fra Mies Mirakler sa...

Gratulerer til alle de heldige vinnerne, og spesielt til Hanne/Ellemell! :D Skal si du har vinnerlykke for tiden, frøken ;) *♥*

Laila sa...

Så morro, tusen tusen takk. Dette passet passet jo veldig bra. når jeg lagde skyvedør av soveromsdøren passet det ikke med kransen jeg hadde der, men dette er jo helt perfekt. Gratulerer til de andre vinnerne også.
Klem Laila

"En Vintage Drøm" sa...

Helt overraskende, jeg vinner jo aldri noe!! Tusen takk! Dette gleder jeg meg til å få.. Litt artig at jeg vant her hos deg, for du er en av de bloggene som gir meg mest inspirasjon og lyst til å sette igang med prosjekter!! Og grattis til dere andre vinnere også! Ha en strålende dag! klem

Anonym sa...

Nei men tenk at jeg var en av vinnerne da:) Tusen hjertelig takk Ann! Det hjalp litt på humøret i dag som jeg har en skikkelig dårlig dag.
Sender deg mailadressen min snart.
Håper dagen din er fin.
Klem fra meg!

Elin sa...

Heisann !
Så koselig en beskjed å få på en mandag morgen !
Skal nok finne et passende sted til det fine hjertet jeg var så heldig å vinne
Tusen takk ! ( Skal sende deg mail med adressen min)
Varm klem fra Elin

ELLEMELL sa...

hipp hurra!
tenk at jeg vant!

mail kommer:)
klem ellemell