fredag 30. september 2011

Hvordan renske en hel hvitløk på under 10 sekunder!

Bruker du hvitløk i maten av og til? Det gjør jeg! ;) Men du og du så kjedelig det er å renske hvitløk dere!!!? Jeg er innom Saveur både titt og ofte, men da jeg fant denne videoen følte jeg virkelig - VIRKELIG - at jeg lærte noe heeelt nytt! (Visst er det en deilig følelse? :))) Jeg så videoen og "måtte" bare dele den med dere!! For liker du ikke å renske hvitløk, så er dette den "magiske" løsningen: http://www.vimeo.com/29605182 Sååå enkelt, men så supert, ikke sant? :O)
Har du husket å melde deg på i giveaway-trekningen som skal skje her på Glassveranda allerede førstkommende søndag? 10 franske premier, 186 koselige kvinner og menn er allerede påmeldt i trekningen, men vi klarer å passere 200 påmeldte denne gangen, gjør vi ikke?! ;))) Er du ikke påmeldt i trekningen allerede så meld deg gjerne på her: PÅMELDING

Jeg ønsker deg og dine en riktig god helg, med eller uten hvitløk! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

4 kommentarer:

IngunnF sa...

Wow! Takk for tips, dette må jeg prøve!

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Wow... Dett var bra !!!!
DEtte må også jeg prøve :)))Takk for at du delte :)

Fredagsklem Heidi

"En Vintage Drøm" sa...

hehe den var god.. ønsker deg iallefall en god helg! klem

Mariann sa...

Det så jo lettvint ut. Fungerer det like fint i praksis hjemme på mitt kjøkken også? Tror jeg må teste det ut.
Ha en fin helg!