mandag 17. oktober 2011

Glassveranda ble pusset opp i helgen! Velkommen innom "nye" Glassveranda"

Dette er en test - første test - etter at bloggen nå er fullstendig omgjort, totalrestaurert og "ommøblert" i løpet av helgen! :)) Det er jo nå snart 2,5 år siden bloggen ble laget, og gjett om det var mange nye spennende funksjoner og menyer å boltre seg i her på Blogger nå som jeg endelig turte å ta steget! :)) Jeg har bare aldri turt å røre selve bloggmalen, men før helgen fikk jeg skikkelig datatrøbbel etterfulgt av et skikkelig (vennskaplig :))) spark bak av en blogge-"kollega", noen virkelig flotte innspill som gjorde at jeg innså at her var det ingen vei utenom, det var bare å hoppe i det og håpe at det gikk bra! -Mer om det i neste blogginnlegg! ;)

Det beste med denne omleggelsen for meg ser jeg er at jeg nesten ikke trenger å tenke på html-koder mer når jeg blogger! Alt har jo blitt "hurtigfunksjoner", jeg må ikke "html´e" hver eneste lille duppeditt-funksjon jeg vil ha inn i bloggen, slik vi måtte før. Takk Blogger!

En annen ting er at det nå var kjempeenkelt å "låse" blogginnlegg-bredden! Det måtte du nesten være "romforsker" for å lykkes med for tre år siden da absolutt alle "finesser" handlet om html! Stakkars de bloggerne som begynte å blogge for 4-5 år siden eller enda tidligere, de må jo virkelig ha møtt på en utfordring eller sju da de startet!!

Jeg fikk unektelig bruk for litt html nå også, men heldigvis lite! ;)) Det eneste jeg nå lurer på nå er om det virkelig er så vanskelig å dytte mange bilder inn i et og samme innlegg nå med det nye oppsettet, som det synes som?... Vel jeg blir vel vant til det, men jeg liker mange, mange bilder i blogg innleggene!.. Vi får se, store bilder er jo også bra? ;)) Kanskje noen færre pr. innlegg, og heller noen innlegg/bilder hver dag? Vi får se hva teknologien her i det nye bloggoppsettet tillater etterhvert ;) 

Glassveranda har i hvertfall fått helt nytt design, og nå håper jeg at du vil like "nye" Glassveranda! Det var unektelig litt jobb, men jeg tror det har blitt mye ryddigere her inne på Glassveranda nå, og dersom alt nå fungerer slik det skal så skal det være mulig å legge ut mye større bilder i blogginnlegg nå enn det som var mulig tidligere, og bloggens layout skal - ikke mist - nå være stabil layoutmessig uavhengig av hvilken nettleser og skjermstørrelse du har.

Tvi, tvi, nå publiserer jeg dette innlegget, og håper alt blir som planlagt!!! :o) Bildene jeg viser her har vært vist i tidligere blogginnlegg (de av tatt inne i lysthuset), men jeg måtte bare se hvordan de nå "oppfører" seg på bloggen nå med den nye layouten! ;)) Går alt fint har jeg mange, mange nye interiørbilder som jeg tenkte dere skulle få se dennne uken!

Jeg skal forsøke å gjøre bloggen helt ferdig i dag, "rydde" litt mer her inne og håper du kommer inom igjen om ikke så lenge! ;) Tror jeg fikk gjort det meste unna i helgen slik at Glassveranda skal fungere som "normalt" fra i ettermiddag. Ha en finfin mandag!

Stor klem,
Ann, Interiørbloggen Glassveranda.
  

4 kommentarer:

toves sammensurium sa...

Et tidkrevende,men også gøy arbeid....kjekt å bli tryggere med funkjsonene og få det som man vil etterhvert:)
Og vel verdt arbeidet når man ser slike resultater som her Ann!
Gratulerer med " ny" blogg
Toveklem:)

Design H sa...

Så fint det ble, jeg sliter med å finne ut av ting og ble lettet når du åstår at ting er blitt lettere..hehe

Bettum Villa sa...

Dette ble jo kjempe fint!! Sikkert deilig å få fikset litt på ting så og sleppe html koder.
Jeg har en bitteliten ting å pirke på og det er at bloggen er for bred i min nettleser slik at jeg må scrolle frem og tilbake.
Ha en flott uke!
Klem Madelén

Monica sa...

Hei på deg.
Så flott her hos deg, gratulerer med oppussingen;)
Ønsker litt endringer selv..., men får se om jeg våger å ta det store steget... ;)
Ønsker deg en riktig koselig kveld, og lykke til med resten av oppussingen!