onsdag 24. august 2011

Prosjekt Skrivebord i furu blir nytt - Del 1: Se FØR-bildene!

I dag har skrivebordet som jeg har fått, endelig kommet i hus! Ja heeelt inn i stuen! :0)) En koselig dame som min mann jobber sammen med var lut lei av det og ville gi det bort til noen for å bli kvitt det, og gjett om jeg var raskt ute med å melde min interesse! :))

Jeg har lenge tenkt på å lage meg et "skrivehjørne" i stuen som er mere komfortabelt enn det vi har i dag, og i tillegg er dette skrivebordet virkelig et møbel med stor M! ...Potensialet vises bare ikke så godt akkurat nå, man blir på en måte litt blendet av skrivebordets mørke og gulnede, nesten orange, farge med kvister på! ;))

Skrivebordet er digert, skikkelig solid, i heltre med mange flotte detaljer som jeg er helt sikker på vil komme til sin rett etter noen strøk maling! Kanskje noen nye knotter også hadde gjort seg, eller kanskje trenger de bare litt maling de også, -vi får se, vi får se! ;))

Jeg har tenkt på å male skrivebordet i en farge som bryter litt med resten av møblene i stuen som stort sett er malt lys antikkhvite, men er fremdeles litt usikker på hvilken farge... I morgen skal jeg bestemme meg, kanskje kan du få ta en titt ned i malingsspannet allerede i morgen formiddag! Åhh SOM jeg gleder meg til å ta fatt på mitt nye skrivebord med en helt ny spennende farge og flunkende ny malekost, hi, hi! ;))

Ha en fin torsdag i morgen!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

2 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Kommer att bli jättefint! Kram Johanna

Mie fra Mies Mirakler sa...

det skal bli spennende å se hvilken farge du velger og hvordan det ender opp :) *♥*