torsdag 4. august 2011

Litt om både det ene og det andre!

Nå drar vi endelig til den franske riviera igjen! :)) -Iiiiiii! :))))) -Bare et lite gledesutbrudd, hi, hi, jeg gleder meg så veldig at jeg slettes ikke får til å sove! Flyet går om kun få timer, og de siste dagene har vært både morsomme og hektiske, ungene har slik reisefeber at de går rundt seg selv, mens jeg har pakket sommerkjoler, badetøy for store og små, solkremer, solbriller, etc. etc. Leggene er nyvokset, alle 40 små og store jentenegler her i huset er nylakket, håret mitt har også fått en ferieoppdatering i dag, -joda nå er vi så reiseklare som vi bare kan bli! ;)) Hus/blomster/gullfiskpasserne våre (svigermor og svigerfar! ;)) kom hit i dag og skal passe huset og hagen mens vi nyter late dager på stranden og turkist varmt brusende Middelhav, så nå er vi heeelt klare for rivieraen! :O)

Åh som jeg gleder meg til lyden av bølgene, lyden av palmebladene som svaier i den milde myke havbrisen, lyden fra sikadene og sirissene, lyden av ungene som hyler av begeistring når de finner rare skjell, fisker og annet mens de snorkler rundt omkring i det knallblå herlige vannet, synet av alle blomstene, fargene, duftene, maten, varm hvit sand mellom tærne!! Det skal jammen også bli fint bare å gå turer på strandpromenaden! Og så gleder jeg meg selvsagt til alle antikvitets-og loppemarkedene! Shopping på rivieraen er generelt en fornøyelse, og ikke minst finnes det mange spennende interiørbutikker der!! ;))

Det blir nok ingen nye blogginnlegg her på Glassveranda de neste 3 ukene, ingen reisebrev, men jeg lover at jeg skal ta mangemangemange bilder av alt det spennende som er å se på rivieraen, og når jeg kommer hjem blir det som da jeg kom hjem fra rivieraen i fjor: Da skal du få se bilder av alle de spennende interiørtingene jeg har sett hos kunstforhandlere, i interiørbutikkene og på loppemarkedene og i antikvitetsbutikker/markeder rundt om på rivieraen! -Også blir det selvsagt påmelding til ny Giveawaytrekning når jeg er tilbake igjen, og da håper jeg selvsagt at du blir med du også! :O)

Jeg minner om at du finner en rekke sommerlige Gjør-det-selv/DIY-prosjekter nedover siden her på Glassveranda, koselige og praktiske små prosjekter til uteplassen. Du finner flere DIY-prosjekter og inspirasjon til både interiør og uterom i menylinjen rett under Glassveranda-logoen/headeren.

Er du selv interiørblogger, eller skriver om interiør i nettmedia, må du gjerne låne bilder her på Glassveranda dersom du finner inspirasjon som du har lyst til å dele med andre, men si at bildene er fra Glassveranda med tydelig link inn hit er du snill! ;))
Jeg er så glad for å se at antallet nye Glassveranda-følgere på Facebook, og i Google-Followers, stadig øker! Hjertelig velkommen til alle dere som er nye og tuuusen takk til alle dere som fra tid til annen har valgt å dele Glassveranda med vennene deres på Facebook! På denne måten når jeg stadig flere interiørinteresserte! ;)

Jeg ønsker deg og dine en fortsatt fin sommer!! -Og så håper jeg du tar turen innom Glassveranda når jeg er tilbake igjen, ja for all del gjerne mens jeg er borte også altså!! :0)

Stor klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

6 kommentarer:

Myke minutter sa...

Ah, Rivieraen er fantastisk! Vært der flere ganger og skal helt klart tilbake! God tur :)

Husfruen of Hilltop House sa...

Ha en flott ferie! :-)

Linecas have sa...

Oj oj dette er noe å glede seg til for både deg og oss leserne. Husker så godt de flotte innleggene dine fra sist gang. Je leste og siklet og googlet på grunn av de, og ble mange ganger mere franskklok. Ha en fantastisk ferie. Skulle så gjerne vært med i kofferten:)

Anne Grethe sa...

Heldige dere, Rivieraen er bare herlig! Ha en super ferie :-)))
Klem!

Juli sa...

Ønsker alle nylakkerte tånegler en lekker ferie!

Johanna Stålros sa...

Vilka härliga semesterbilder! kram Johanna