søndag 21. august 2011

Hjemme igjen med kofferten full av nips fra franske interiørbutikker og loppemarkeder, -og straks tid for ny Giveaway-trekning!

Hei! :)) Håper du har hatt det bra disse ukene mens jeg har kost meg på den franske rivieraen! Ferien 2011 er uigjenkallelig over, hjertet er fylt med nye ferieminner og nye inntrykk, kofferten er fylt med masse nytt interiørnips, hodet fylt med nye idéer til hus og hage, kamerabrikken er fylt med bilder og magen er fylt med masse god feriemat! :0)

Mange nye fregner har jeg fått på nesen, noen nye gnagsår har det også blitt, men du verden så fort de ukene gikk?!! Plutselig er vi hjemme igjen! ...Men så har vi det da jammen ikke så verst her hjemme heller! ♥ Det var bare såå utrolig godt å få rikelig med tomleplass rundt seg igjen både inne og utendørs, og SOM jeg har savnet den myke, deilige Tempursengen min! Drikkevann i kranene er jo også unektelig praktisk, og så mye roligere og herlig stille alt er her hjemme i byen vår! Borte bra, men hjemme klart best! ♥ Men det er kanskje også litt av "gevinsten" med det å reise bort, -det at man da ser mye tydeligere hvor innmari bra man har det hjemme! ;))

Mer om Frankrike, inntrykk, interiørnips og loppefunn i løpet av uken! Vi har bare akkurat landet og har nå kun timer på å komme i orden til i morgen! :0 Ungene skal på skolen igjen i morgen etter en lang og aktiv sommerferie, så overgangen fra feriemodus til hverdagsrutiner blir litt vel brå i år! ;)) Feriekoffertene er ikke ferdig utpakket enda, men nå er det skoleklær, penaler og skolesekker som gjelder! Vi skal omstilles fra feriemodus til hverdagsmodus i løpet av de neste 12 timene, hi, hi, jeg tror hverken jeg, Kjære eller ungene riktig har forstått at hverdagen med jobb, skole, lekser, trening, musikkskolen og andre hverdagsaktiviteter er i gang igjen allerede i morgen tidlig, men vi får gjøre så godt vi kan denne uken og fordøye ferieinntrykkene til helgen!

Du skal i dagene fremover få se bilder fra loppemarkeder, og litt nytt interiørnips som jeg har funnet både i interiørbutikker og på markedet i Frankrike, og så skal du selvsagt også få se Giveawayene som jeg har med meg hjem i kofferten!! :)) Håper du tar turen innom igjen da for å hente inspirasjon, og for å melde deg på i årets Giveaway-trekning her på Glassveranda! Det blir i år som i fjor én Giveawaytrekning med mange premier, -det betyr gode vinnersjanser så følg med, følg med! :0)

Jeg vet jeg sa det før jeg reiste på ferie, men jeg må bare si det igjen, for antallet nye Glassveranda-følgere på Facebook, og i Google-Followers, har økt mye den siste tiden og jeg ble jo så glad, så glad nå da jeg kom hjem og oppdaget at det har kommer enda flere nye til! ♥ Velkommen til alle dere som er nye og tuuusen hjertelig takk til alle dere som har valgt å dele Glassveranda med vennene deres på Facebook! På denne måten når jeg stadig flere interiørinteresserte.


Dette skiltet var med hjem i kofferten, og det ble i dag montert på husveggen på frokost-terrassen vår :0) Mer om hele den enden av terrassen (motsatt ende av sofabenk-hjørnet) kommer også om ikke lenge. Jeg har kjøpt en kjempestor oste/planteklokke av klart glass som skal forvandles til en lampe som skal henge over kommoden i entréen, og så har jeg vært så heldig å et digert solid og herlig skrivebord i heltre med skatoll-topp som jeg skal gi et helt nytt utseende i ukene som kommer. Det er jo høst og tid for innesysler! ;))

Jeg ønsker deg og dine en riktig fin start på den nye uken! :O)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:4 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Franska Rivieran låter som en perfekt retreatplats;) skylten är underbar, och pryder sin plats där på terassen. är den i plåt eller porslin? Kram Johanna

Barnelykke sa...

Velkommen tilbake, blir kjekt å få oppdateringer fra deg fremover :)

Lykke til i morgen!

B I R T E

Unknown sa...

Hørres ut som dere har hatt en fantastisk tur ;o)))
Velkommen hjem ;o))
Klem Elisabeth ;))

Fossestua sa...

Hørtes ut som en herlig ferie :)
Ps. I mitt siste innlegg ser du hvor nøklene som jeg vant i en giveaway hos deg havnet ;)
Klem fra Lise