søndag 28. august 2011

200 000 besøkende og 10 franske Giveaways! Bli med i trekningen!

Besøkstelleren her på Glassveranda passerte i sommer 200 000 besøkende, og det må nesten feires med en skikkelig Giveaway! Denne gangen med hele 10 premier, og når det er 10 premier, ja da blir det også gode vinnersjanser! ;))

Forrige gang det var Giveaway her på bloggen deltok hele 143 personer i trekningen om de 7 Giveawayene jeg hadde med meg i kofferten hjem fra Frankrike. Det var kjempehyggelig at så mange ble med i trekningen i fjor, og nå håper jeg at like mange, ja kanskje enda flere, melder seg på i årets Giveaway-trekning!Alle tingene som er med i denne Giveaway-trekningen var med meg hjem i kofferten da vi kom hjem fra Frankrike i forrige uke! Jeg har funnet dem i forskjellige interiørbutikker på den franske riviera, og nå håper jeg inderlig at du vil like premiene!

De 10 Giveawayene er:
1. giveaway: Et lekkert franskt hvitt metallskilt montert på en rustikk treplate med teksten "Salle de Bain". Dette er til å henge til pynt på badet, baddøren eller kanskje til pynt på knaggrekken på badet? Jeg kjøpte et slikt til meg selv i fjor sommer som vi nå har hengende over dørhåndtaket på dusjkabinettet! ;)) En morsom detalj på badet! Henges opp med den brune naturhyssingen.

2. giveaway: Et sjarmerende og herlig rustikt hjerteformet, aldringsmalt, treskilt med den hvite teksten "Chambre". Hjertet henges opp etter et nostalgisk brunrutet bånd. En lekker detalj på soverommet! :))


3. giveaway: En hvitt nydelig lite treskilt med teksten "Chambre" i grått. Skiltet har i tillegg et vakkert dekorert grått hjerte festet til seg, med den hvite teksten "Bonheur". Mellom hjertet og skiltet er en liten klesklype! Du kan med andre ord feste et bilde av ungene til skiltet, en håndduk, eller en huskelapp, eller kanskje første brevet du fikk av din kjære? ;) Eller du kan henge de smykkene du bruker ofte over hjertet? En nyttig og søt detalj på soverommet! :)) Du henger det på knaggrekken, over kanten på soveromsspeilet eller lignende med den hvite hyssingen.


4. giveaway: En hvitt nydelig lite treskilt maken til det beskrevet ovenfor, men dette med teksten "Salle de Bain". En både nyttig og søt detalj på badet med andre ord! :))

5. giveaway: Et sjarmerende og herlig rustikt hjerteformet, aldringsmalt, treskilt maken til giveaway nr. 2!

6. giveaway: Et grovt, råtøft, putetrekk med kornsekktrykk, i tykk, myk, 100% indisk linfarget bomull med koksgrått trykk! -Det blir så lekkert i godstolen i vinter!! :)) Joda, jeg har kjøpt et til meg selv også må vite! ;)


7. giveaway: En hvitt nydelig lite treskilt maken til giveaway nr. 3, men dette med teksten "Salle de Bain". En nyttig og søt detalj på badet det også! :))

8. giveaway: En helskjønn liten sort tavle med brun rustikk ramme av tre, som henges opp med en kraftig og tvinnet brun naturhyssing! Denne ble jeg så sjarmert av at jeg måtte bare kjøpe to til meg selv også! :)) Jeg har skrevet Huile d´olive (olivenolje) på den med et tavlekritt, men du kan selvfølgelig skive akkurat det du har lyst til! ;) Den er vakker når den henger fra en skuffeknott, vakker når den henger rundt halsen på olivenoljeflasken på kjøkkenetbenken, men også vakker når den henger fra et dørhåndtak! Sukk, jeg elsker tavler! :))

9. giveaway: Et sjarmerende og herlig rustikt hjerteformet, aldringsmalt, treskilt maken til giveaway nr. 2, men med teksten "Bienvenue", og et nostalgisk brunrutet bånd.

10. giveaway: Et sjarmerende og herlig rustikt hjerteformet, aldringsmalt, treskilt maken til giveaway nr. 2, men med teksten "Cuisine", og et nostalgisk terracottafarget og hvitt rutet bånd. Ja jeg måtte jo ha med noe til kjøkkenet også! ;)

For å være med i trekningen om de 10 Giveawayene skriver du bare en kort hilsen/kommentar i kommentarfeltet nedenfor dette innlegget, da blir du med i trekningen! Du trenger selvsagt ikke å ha en egen blogg for å delta i trekningen, men husk å skriv e-mailadressen din dersom du er en "Anonym" (slik at jeg kan be deg om navn og adresse etterpå for å sende deg premien dersom du vinner!). Vinnerne vil bli kunngjort her på Glassveranda søndag 2. oktober!

M
eld deg på nedenfor, og masse lykke til i trekningen! :))

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

NB! Du må gjerne bruke Giveaway-widgeten min (det første bildet i dette innlegget) dersom du har en egen blogg og har lyst til å ha en link fra bloggen din til denne Giveaway-trekningen. Jeg setter stor pris på all slik hjelp, men det er absolutt ikke noe krav for å delta i Giveaway-trekningen altså! :o)

201 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   201 – 201 av 201
Ann sa...

Hei, hei! Nå trekkes straks vinnerne! :)) At hele 201 personer har meldt seg på i denne Giveaway-trekningen er bare sååå koselig!!! ♥ Tusen hjertelig takk til alle dere som har meldt dere på i trekningen! Og, ikke minst, tusen takk for alle hyggelige kommentarer og hilsener!! ♥ -Og takk og velkommen til alle nye følgere!! ♥

NÅ skal vinnerne trekkes, og hvem som vant, og hvem som vant hva, skal dere få vite så snart jeg vet! ;)) Ha en fortsatt fin kveld, resultatet av trekningen kommer i eget blogginnlegg i løpet av en times tid! ;)

Stor klem, Ann.

‹ Eldst ‹Eldre   201 – 201 av 201   Nyere› Nyest»