mandag 4. juli 2011

Prosjekt Ny terrasse - Del 5

Her ser du terrassen med leveggene slik de ble nå som de er ferdigsnekret! 5 x 8 meter terrassegulv, 40 m², her på bildet er de 160 cm høye leveggene umalte, men i dag har vi malt dem alle sammen gnistrende hvite, og det ble sååå vakkert!!! Åhhh jeg fullstendig ELSKER den nye terrassen min!! :)) ...Kan jeg si det selv da....? ...Ja, jeg tar sjansen på det, hi, hi! :))

Min Kjære var av alle ting febersyk i dag, så han har vært fredet, men ungene hadde veldig lyst til å hjelpe til å male, så vi fant frem maleklær til de søte små, la papp på gulvet og malte i vei! Resultatet ble sååå bra!! Ja jeg er helt imponert over innsatsen til småttingene mine i dag! ♥

Vi satt der ute på terrassegulvet i kveld, spiste is og så på hvor flinke vi har vært i ettermiddag, fulle av malingsflekker både i håret og i fjeset, på nesen, på knærne etc. etter å ha malt alle veggene i bikini i dag! Vel, ikke småtten, han hadde "maleboxer" på, hi, hi! ;))

Vi har etterpå grillet kveldsmat og kost oss i kveld. Mor i huset fikk etterpå et glass hvitvin og kjenner at hun nå snart har sovnet på post! 8) Nå skal jeg rett i spaet med massasjedysene på full fres, ingen tvil om den saken!! ;)) Nyterrassen ble knallbra, leveggene ble så vakre så vakre nå som de er hvitmalte, og du skal selvfølgelig få se bilder av den ferdigmalte terrassen i morgen, men her ser du terrassen slik den ble med alle leveggene ferdigsnekret! ;)

Jeg ønsker deg og dine en hyggelig tirsdag! :O)

Klem, Ann,

Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:
2 kommentarer:

MissMette sa...

Hei Ann :)
Så koselig å male sammen med barna,
og veldig kos å ta seg en is og se
på det man har fått gjort etterpå :)
Kan tenke meg at det ble fint, gleder
meg til å se mer ღ Ønsker deg en fin
uke og sommer, klem fra Mette

Torill sa...

Steik kor effektive dokke er! Eg har enno litt igjen å male på det vesle rekkverket vårt som vi bygde ifjor.

Massasjebad høyrest forlokkandes ut, det fortjener du. Fantastisk innsats.