tirsdag 5. juli 2011

Prosjekt Ny terrasse - Del 6: Leveggene hvitmalte!

Dette bildet tok jeg i går kveld da vi var ferdig med å male leveggene, dekorkulene av metall som skal være på toppen av stolpene mangler enda og malepappen ligger langs veggene enda, men nå ser jeg likevel konturene av hvilken herlig terrasse dette skal bli om kun få dager! :)) Jeg klarer nesten ikke å vente på å fjerne malepappen og ta terrassen i bruk, men først må vi ta 2. strøk på "speilene" i leveggene.

Kjære snekret en liten trapp i dag, vel det er mer en tram enn en trapp, den har kun to trinn, bilder av den skal du få se i morgen... kanskje, hi, hi, har jo unektelig litt lyst til å style den litt først, med blomsterkrukker e.l.

Jeg har sånn smått om begynt å detaljplanlegge hvordan jeg skal innrede dette uterommet, 5 x 8 meter gir jo ganske mange innredningsmuligheter, men gjør som med lysthuset, skisserer litt men bruker "veien blir til mens du går"-metoden! ;)) Vurderer å snekre noen store blomsterkasser m.m., jeg kommer tilbake til det etterhvert. Akkurat nå er terrassen et "hvitt lerret", et godt utgangspunkt for det meste, men kjedelig. Benker skal snekres, puter lages, krukker males etc. Nå begynner jo det som virkelig er GØY! :))

Ha en fin onsdag i morgen! :O)

Klem, Ann,

Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

3 kommentarer:

Barnelykke sa...

Så flittige dere er - sprer arbeidsglede !

B I R T E

Fossestua sa...

Er helt sikker på at terassen kommer til å bli kjempelekkert stylet :) Gleder meg til flere bilder :)
Klem fra Lise

Anonym sa...

Hei

Vært inne og sett på bloggen din,oj for en energi dere må ha!Kombinert med jobber utenfor hjemmet sikkert, og det tar jeg av meg hatten for!Og jobber du innen interiørbransjen så er de heldige som har en kjemperessurs i deg ! Lykke til videre!

Sommerhilsen fra Margrethe