mandag 18. juli 2011

Kurver av metalltråd... og den O store ryddeuka!

Jeg er veldig begeistret for kurver av metalltråd, ja i det heletatt ting av metalltråd: Eggekurver, lamper, fuglebur, flaskekurver, etc, så da jeg fant noen kjempestore kurver laget av en kraftig matt antrasittgrå slags hønsnetting på salget hos Home & Cottage i forrige uke så måtte jeg bare slå til! ;)) Eggekurvene mine er noe av det mest anvendelige jeg har eid, og jeg håper disse skal bli brukt like mye. Den ene skal kanskje få fast plass i på den nye frokostterrassen vår.

Har du forresten lagt merke til at dersom man føler at alt står på hode i hjem og hage så kan man være rimelig sikker på at det kommer overraskelsesbesøk innom? Hi, hi, ja jeg må bare le for nå gikk jeg på krykker i store deler av forrige uke og var ikke veldig nyttig, i tillegg til at hagen har vært forsømt i lengere tid ettersom vi bruker all fritid på å snekre, male og rydde materialdunger etc. etter at vi bygde terrassen. Bedre ble det jo slettes ikke da vi torsdag bestemte oss for å begynne å bære ut alt innhold fra den eldste delen av husets kjeller (full av materialskrappel + noen gamle vinduer + noen gamle skatter som fulgte med huset da vi kjøpte det) og sette alt på plena for sortering og rydding! :D... Ja jeg kan nesten ikke beskrive kaoset som hersker hjemme hos oss nå om dagen, vi tenkte at det var ikke så nøye bare alt er OK igjen til vi får feriegjester ca. 23. He, he, men nei du, i helgen presterte vi å få overraskelsesbesøk av 7 - sju - helt forskjellige venner/familier!! -At noe slikt skal være mulig?! Oj, oj, vet ikke om jeg skal le eller gråte! :DD

Det startet på fredag med at en av mine beste venninner stakk innom og det var jo selvfølgelig veldig, veldig koselig selv om hus og hage stod fullstendig på hode, men så grytidlig lørdag morgen satte rushet inn: Gamletanter fra Sverige, venner fra Bodø som vi ikke har sett på år og dag, naboer, barndomsvenner av min mann etc. etc. Vi har bortforklart, grillet, kokkelert, spist, drukket vin, solet oss, ordnet og fikset, men aldri før har jeg vel blitt gladere for at det i dag var mandag! :D

I dag rydder jeg hus!! ;) Man kan aldri føle seg trygg i disse ferietider, så kommende helg skal det være system i sakene hjemme hos oss! -Ja både ute og inne! -Kommende helg skal jeg være klar!!...men da kommer det sikker heller ingen hit! :D ...Eller jo, når jeg tenker meg om er jo faktisk 23. like rundt hjørnet!! :O ...

Ha en fin mandag! :O)

Stor klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

2 kommentarer:

Anita fra hjerterommet sa...

Ja slike metall kurver er lekre, men har ikke annskafet meg noen ennå... er redd for at de kan bli husafyll her hos meg... vet liksom ikke hva jeg skal ha i de.

Smart å bruke kjøkkenhåndkler til spise servietter, jeg har laget to kjøkkengardin vimpler av gamle nostalgiske kjøkken håndkler:))

God sommer videre Ann:))

Johanna Stålros sa...

Vilka snygga och praktiska korgar....Kram Johanna