onsdag 20. juli 2011

En sniktitt på den nye trammen!

Slik ble den lille trammen nedenfor altandøren som fører ut til den nye sørøstterrassen vår, frokostterrassen som vi kaller den og som jeg allerede har rukket å bli heeelt forelsket i! :)) Det er så herlig med en slik helt privat terrasse, hvor det er komplett umulig for noen å kikke inn! Jeg fatter bare ikke hvorfor vi ikke bygde ut denne terrassen for mange år siden! ...vel, jeg vet jo egentlig hvorfor, vi holdt selvfølgelig på med å bygge noe annet som hastet mere, men i år stod endelig riving av den lille gamle terrassen og bygging av en ny stor en for tur! :))

Det mangler fremdeles litt listverk og detaljer rundt/under døren, og så skal området, ja hele terrassen, selvsagt styles! :))), -akkurat nå er det ganske så tomt her bortsett fra en stuelønn i en grå kurv som vanligvis står på en av skjenkene i stuen vår som nå har kommet ut på terrassen fordi det ellers ville vært veeeldig tomt her ute på/rundt trammen. Det regner dessverre her i dag, passer dårlig nå når jeg skulle gjøre ferdig frokosthjørnet, men håper regnværet gir seg snart.

Straks regnværet holder opp skal jeg ut å plante i de nye plantekrukkene som Kjære har snekret til meg! Det ble - om jeg får lov til å si det selv om de er mine egne - de tøffeste platekrukkene/kassene jeg noen sinne har sett!! -Og her snakker vi krukker i størrelse XXXL!!! Jeg våger ikke tenke på hva vi måtte ha betalt for slike i butikken, men så har jeg heller aldri sett slike til salgs noe sted. Du skal selvsagt snart få se bilder av plantekassene/krukkene og også få se hvordan vi har laget dem! ;)

Ha en fortsatt fin onsdag uansett om det regner hos deg eller solen skinner på deg i dag! :O)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

3 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Snyggt....Kram på dig/ Johanna

Ingvild sa...

Dette er favoritt bloggen min :D Får så utrolig mye inspirasjon her fra, for eks benkene på frokostaltanen, genialt :D
Flott tramm, mannen som har bygget den?

Hege sa...

Kjempefint det hele. Nå får vi bare håpe dere får godvær og mange sommerfrokoster ute. Her i Telemark øser det ned i dag, så det ble frokost på senga.