lørdag 18. juni 2011

Katastrofe på østsiden av huset, sommeridyll på vestsiden!

Som lovet i blogginnlegget tidligere i dag: Her er et bilde av katastrofeområdet i hagen vår!! Bare "skjelettet" av den gamle terrassen står igjen her. I ettermiddag har vi ryddet vekk gammel material, noe skal brukes til å bygge grønnsaksbed, noe blir ved. Vi kom ikke i gang med søyler og bjelker i dag, men i morgen!! ;)) Jeg gleder meg allerede noe veldig til å stå opp i morgen og sette i gang!Heldigvis har vi også en stor ny terrasse på husets vestside hvor solen skinner til langt utpå kvelden! Været har forresten vært helt vanvittig flott de siste ukene, og også i kveld har vi noenogtyve vermegrader og sol, så her grilles det! ;)) Bildet tok jeg før bordet var dekket, men, men... :D

Nå skal jeg sende hjem "låneungene", tror det er ca. 10 unger i hagen vår akkurat nå! Da løper rundt i hagen sammen med våre unger kun i shorts og hyler og ler, de har vannkrig! ;) Etterpå skal jeg, Kjære og ungene spise litt ekstra god mat, ungene skal deretter i seng og jeg og Kjære skal så i spaet sammen og nyte et glass sprudlevann eller to! ;)) Åh som jeg elsker sommer, sol og varme!

Ha en fortsatt fin sommerkveld! :0)


Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Åshild sa...

Her har det vært grått og vått i hele dag. Det er vanskelig å forestille seg at dere kan ha så flott vær. Vi har virkelig behov for at det tørker opp, ellers får vi ikke gravd ut til vår nye hagestue.

Torill sa...

Kor i landet bur du då? Her på Vestlandet er det heilt tragisk, vått og grått. Du har ein nydelig blogg, eg kosar meg slik når eg besøker din blogg.

Ann sa...

Får håpe været bedrer seg på vestlandet også snart! Helt tragisk når det bare regner og regner nå som det skal være skikkelig sommer! Får virkelig håpe hele landet får sol og skikkelig sommervarme i hele juli! ;)

Ønsker dere en fortsatt fin uke uansett vær!

Klem, Ann.