søndag 22. mai 2011

Glassveranda sitt festbord på klikk.no/Rom 123!

Glassveranda sitt festbord ble i forrige uke lagt ut på klikk.no/rom 123 under overskriften "Interiørbloggernes flotteste festbord"! Sååå koselig! Både å bli forespurt om å være med på noe slikt, og å få lov til å være med å inspirere andre gjennom media på denne måten! -Kjempespennende!! :))
Tusen takk til jornalist Trine Jensen i Rom 123 og Klikk.no for positiv omtale av Glassveranda på klikk.no, og har du lyst til å lese hele festbord-artikkelen så klikk på bildet, eller HER. (Samtlige bilder av bordet mitt finner du i blogginnlegget: Duket for sommerfest).


Jeg må samtidig benytte anledningen til å gratulere Trine og de andre i Rom 123 som Årets magasin! De ble nylig kåret til Årets magasin av Mediebedriftenes Landsforening. Du kan lese mer om det her. Gratulerer også til klikk.no som ble kåret både til Årets nisjenettsted og Årets mobile nettsted! Du kan lese mer om det her.

Været har heldigvis blitt bedre, så nå skal jeg ut i solen!! Ha en fin søndag! :O)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:8 kommentarer:

Unknown sa...

Gratulerer ;o))
Nydelig bord du har dekket ,o)))

Klem Elisabeth

Johanna Stålros sa...

Jättefin dukning, och fin blogg! Önskar dig en fin söndagskväll/ johanna

Fossestua sa...

Gratulere så mye Ann :)
Vakker oppdekking og den flotte kransen du har hengende over bordet ble virkelig prikken over ièn :)
Ønsker deg en fin ukestart i morgen :)
Klem fra Lise

Anonym sa...

Vet ikke om du har sett festbordet ditt på bloggen Bright Bazaar(?) Se 22.mai
http://brightbazaar.blogspot.com/
hilsen trofast leser:-)

Monica sa...

Hei på deg.

Gratulerer så mye. Flott reportasje og nydelig dekket bord.

Ønsker deg en fortsatt fin uke.

Anonym sa...

Hei Ann.

Fant festbordet ditt på en annen blogg også.

Style-files.com

link:
http://style-files.com/2011/05/17/al-fresco-table-setting/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+style-files+%28style-files.com%29&utm_content=Google+Reader

nydelig :))

hilsen Pernille

SyLykke.com sa...

Hei Ann. Jeg fant bloggen din i Boligpluss. Her var det mye vakkert å se og ikke minst masse inspirasjon. Legger deg til som favoritter på min ny opprettede blogg. Ønsker deg en fortsatt fin dag / inger johanne

Ann sa...

Å tusen takk for koselige kommentarer, tilbakemeldinger og i det heletatt, og velkommen til Blogglandia Inger Johanne!! :0)

-Og ikke minst tusen takk til dere som er så snille å ta dere tid til å fortelle meg om forskjellige blogger og media som skriver om Glassveranda og/eller bildene mine! Det er både nyttig å vite, og det er selvfølgelig også kjempekoselig å se at andre skriver om Glassveranda/bildene mine!! :))) (Gjør for ordens skyld oppmerksom på at det kun gjelder når de som låner bildene mine tydelig oppgir at bildene er lånt på Glassveranda med link til http://glassveranda.blogspot.com/ ! ;))

Ha en fortsatt fin uke alle sammen! :O)

Stor klem, Ann.