fredag 13. mai 2011

Gamle verktøykasser, -supre både til blomsterdekorasjoner og sjømat!

Jeg har slitt med Blogger i over en uke nå, bilder vil ikke lastes opp, ting havner på feil plass, navn og datoer endres m.m., og i går ble det heeelt full stans og det gjelder visst ikke bare på Glassveranda...

Forstå meg rett, jeg synes Blogger er en helt fantastisk, ja en helt vidunderlig, oppfinnelse, men de siste par dagene har Blogger hatt en del teknologiske problemer, skal vi kalle det teknologisk hikke? ;))

Jeg håper imidlertid på at de tekniske problemene nå er over, for nå har jeg nemlig veeeldig mange nye bilder liggende klare som jeg har lyst til å vise dere! :))

Dette bildet tok jeg i fjor i anledning 17. mai. -Gamle verktøykasser er supre både til blomsterdekorasjoner og sjømat!

På bildet ser du en eldgammel verktøykasse som jeg har plantet blomster i, men slike gamle verktøykasser er også vakre og passer helt utmerket til å servere sjømat i!! Sterilisér kassen først slik at den blir egnet for matservering. (Skur den i kokende vann og antibakterielt vaskemiddel eller dampvask den). Kok så hummere som du deretter legger i verktøykassen oppå et teppe av sjøtang. Oppå teppet av sjøtang kan du, i tillegg til hummerene, legge scampi, skjell, ferske todelte sitroner o.l. Det hele blir utrolig lekkert å kunne sette på festbordet i hagen når du venter middagsgjester i sommer, jeg lover! ;0)

Hele verktøykasse-innlegget med mange flere verktøykassebilder og kommentarer kan du lese HER. Jeg legger dette ut som et testinnlegg etter å ha "stanget hodet i veggen" her på Blogger noen dager nå, og dersom alt nå fungerer som det skal så kommer det maaaange flere, helt nye, inspirasjonsbilder på Glassveranda i løpet av helgen! ;)

Ha en fortsatt fin fredagskveld, og en super lørdag! :O)

Stor klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


6 kommentarer:

Unknown sa...

Vill bara önska en trevlig helg!

Marit sa...

Hei Ann
Hyggelig med kommentar fra deg på bloggen min. Jeg er til stadighet innom deg, men er ikke så flink til å legge igjen kommentarer. Alltid fine tips og spennende DIY-prosjekter hos deg! Ønsker deg en fin helg!

Mie fra Mies Mirakler sa...

Tusen takk for en koselig hilsen hos meg :) Det var så kjedelig når Blogger var nede, man får jo nesten abstinenser! Måtte knise litt av kommentaren om at de med jobber i finans har orden i økonomien, jeg har vært alene med barn i 8 år så den er ikke så ordnet, hihi! -men husleien er riktignok alltid førsteprioritet når "regningslotteriet" foretas hver måned!

Spent på visningen i dag, men om ikke vi får den så får vi tro det dukker opp noe enda bedre! Med en positiv innstilling kommer man seg gjennom det meste :)

Kjempestilig med den gamle verktøykassen, både til planter og ideen med sjømat. Nå ble jeg skikkelig sjesken på reker, kanskje det blir det til kvelds i dag ;) Ønsker deg en nydelig helg.

Anita fra hjerterommet sa...

så smart og bruke disse verktøykassene som serverings"fat".. nå må jeg på leit etter en slik og ha på hytta, noen tips om hvor jeg kan finne slike??

Gleder meg til flere bilder i helgen, og håper blogger er i rute.. ingen kommentarer på mitt siste innlegg .. lurer på hvor de har havnet for jeg har jo fått mange kommentarer fra innlegget på mail.. mystifystisk sier jeg bare:))

God helg til deg du kreative!

Fossestua sa...

Kjempefine slike kasser, og så smart det var å bruke kritt til å skrive på den!
Ønsker deg en riktig god helg :)
Klem fra Lise

Ann sa...

Tusen takk for koselige besøk! :)) Håper du får leiligheten du ønsker deg snart Mie! Kanskje på en brukt/antikvitetsbutikk Anita, eller spør noen gamle slektninger, kanskje noen har en slik stående i en bod eller garasje? ;) Det var en del kommentarer som gikk dukken her inne også, Blogger har tullet fælt den siste tiden, vi får håpe de tekniske problemene er over nå :0)

Ønsker dere alle en riktig fin helg! :O)

Stor klem, Ann.