torsdag 7. april 2011

Tid for å påskepynte trappa!

Nå er endelig tiden inne for å påskepynte inngangspartiet igjen! :)) Flere bilder fra vårt påskepyntede inngangsparti finner du HER. Tenkte kanskje flere av dere er på leting etter påskepynt-inspirasjon nå om dagen og tips til hvordan du enkelt kan skape masse påskestemning for å ønske påskegjestene velkommen allerede ved ytterdøren! ;)

Jeg er så fullstendig i vårmodus denne uken, og har så mange små prosjekter på notatblokken min at nå må bare våren komme for fullt slik at det blir litt varmere og triveligere å holde på utendørs! Noe av det jeg har planer om å gjøre kan gjøres inne midt på stuegulvet heldigvis, hi, hi, bilder kommer, bilder kommer.

I dag kom måkene! Jeg skvatt i sengen i morges da de kom hylende forbi soveromsvinduet vårt! Et av de sikreste vårtegn vi har her i byen! Et annet sikkert vårtegn er at naboene begynner å snekre, og fem over åtte i morges begynte den ene naboen å hamre og banke ute, sette opp stilas og bråke noe helt forferdelig, så nå er det vååår!! :)) (Vanligvis er vi først ute, så vi ligger muligens litt etter skjema i år ;)).

Mildværet gjør at snøen smelter i rasende fart, det drypper og sildrer fra tak og skavler, og nå i ettermiddag skal jeg faktisk ut i drivhuset for første gang i år! Vårrengjøring i drivhuset blir det til helgen, men nå skal jeg bare ut for å hente plantekar og jord. Her skal det vel sås tomater! :0) Oj, nå kom jeg på at dere ikke har fått se plantebordet jeg malte enda, det som jeg nå til å begynne med skal ha i stuen og deretter på terrassen. Bilder kommer, bilder kommer!

Ha en finfin dag! :O)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

4 kommentarer:

mona.z sa...

Elsker hagebenken din, og de små vakre sommerfuglene som svever i trollhasselen. Gleder meg alltid til innlegg fra deg:)

Ann sa...

Å så koselig, tusen takk! ♥ Jeg sitter her med en stor kopp caffè latte og prøver å få varmen i meg etter ha vært ute i drivhuset og rotet rundt en times tid nå. På bordet ved siden av meg står to kurver fylt med frø, egg, malekoster, hyssing, noen plankebiler, maling og en stiftemaskin etc., så det blir nok ikke så lenge mellom blogginnleggene fremover! ;)

Ha en fortsatt fin ettermiddag! :O)

Klem, Ann.

krepsemor sa...

He-he! Du bobler over av energi, ser jeg =) Herlige våren! Påskepynten så jeg nettopp i kjelleren, så den skal nok taes opp snart! Ungene har laget så mye, og det blir ikke skikkelig påske uten det! Jeg venter spent på bilder av alle dine prosjekter!!!

Ann sa...

Takk, ja nå kjenner jeg på kroppen at nå er det vår, hi, hi! :))) Gleder meg til å hente frem påskepynten jeg også! Nå er det ikke lenge igjen! ;))

Ha en fin ny uke!

Klem, Ann :O)