torsdag 21. april 2011

Gigantisk sjokoladeegg, nye levegger og endelig påske!

Et selvmalt påskeegg til, så skal jeg gi meg med de selvmalte påskeeggene, jeg lover! :)))


Dette er et 30 cm stort påskeegg av keramikk. Det var i utgangspunktet så gult som bare et påskeegg bare kan bli, men etter at jeg først grunnet det med koksgrå maling og deretter ga det et strøk med fargen Sjokolade, så har vi nå et gigantisk "påskete" sjokoladeegg på bordet i stuen!I dag har jeg og min kjære begynt å snekre ute igjen! Vi har begynt å bygge de nye leveggene på terrassen, jeg har spylt hagetrappen og det meste av gårdsplassen, plantet litt og i morgen skal vi fortsette å snekre levegger! Åååh det er så herlig at det endelig er vår og utevær igjen!! :))Krysser fingrene for at vi får et nydelig påskevær med masse, masse sol både du og jeg! :0)) GOD PÅSKE! :O)


Stor påskeklem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:
3 kommentarer:

Solveig sa...

Så lekkert det var!! Nesten som om det er av sjokolade;o)))
Ønsker deg en flott påske og takker for inspirasjonen.
Klem fra Solveig

Bettum Villa sa...

Kjempe fint!! Nesten til å spise opp ;)
Klem Madelén

Sang Tao - Judith sa...

Lurt! Jeg stod faktisk nettopp med et lignende egg i hendene og lurte på hva jeg skulle gjøre med det;) Mon tro om jeg har en plan til neste år?