tirsdag 29. mars 2011

Gammelt på en ny måte

Jammen kom det ikke enda mere snø! Jeg tok disse bildene ute på terrassen i går, men i løpet av formiddagen i dag smeltet heldigvis all snøen igjen. På terrassen vel å merke...,plenen vil jeg - kremt - helst ikke snakke om... :S

Men nok om været! :)) Nå er det VÅÅÅR uansett om det kommer noen ekstra snøfnugg! Jeg har kost meg skikkelig i solveggen ute på terrassen i ettermiddag, jeg har også malt et plantebord, bilder kommer etterhvert! ;)

Denne eldgamle krakken, og stolen og kassen, var først lagret i et gammelt uthus, deretter har de vært lagret i mamma og pappas garasje i tiår. Både krakken og stolen tilhørte oldeforeldrene mine, kassen er fra aoldefars butikk, og alle tre har tydeligvis virkelig fått gjennomgå i årenes løp! Både stolen og krakken er kjempeslitt og har i tillegg et x-antall malingsflekker i 14 forskjellige andre farger enn den originale stolfargen som er lysegrå! Tingene har helt klart sin sjarm likevel synes jeg, -ja kanskje nettopp p.g.a. sine må skader og feil. Trekassen har ingen flekker, men er skikkelig slitt med en nydelig patina og en tekst på sidene.

I kveld har jeg skrubbet disse eldgamle tingene til jeg ble helt svimmel! :D Men svamp, skrubb, klut, salo og deretter grønnsåpe, og i glovarmt vann. Jeg har da levd en stund og har vasket utallige antikviteter før, men jeg kan ikke huske å ha sett noe SÅ møkkete før som denne stolen og krakken... Tingene er nå helt rene, jeg har en klar plan for hvor jeg skal ha disse tingene, det er gamle ting, men de skal få en ny funksjon, skal brukes på en helt ny måte! ;)) DET kommer jeg tilbake til kanskje allerede i morgen!


Ha en fortsatt fin kveld, og en fin onsdag! Jeg håper både jeg og du får mere soool i morgen!! :)))


PS! Er det flere enn jeg som har litt trøbbel med Blogger nå om dagen?! Jeg får enten alt for mange tomme linjeskift mellom avsnittene, eller så går all teksten i ett!... hjeeelp!... Får håpe det retter seg snart.


Klem Ann, Interiørbloggen Glassveranda.


2 kommentarer:

~Kjersti~ sa...

Hei! Dumpa tilfeldigvis innom bloggen din da jeg søkte på inngangsparti og påske! For noen inspirerende bilder! :) Jeg har en nøyaktig lik krakk som jeg har fått av pappa'n min. Har lurt på om jeg skal gjøre noe med den, men har enda ikke hatt hjerte til det. Derfor er jeg enda mer nysgjerrig på hvordan dine prosjekter blir. ;-)

Ann sa...

Hei og velkommen! :)) Jeg har ikke planer om å endre krakken, den er jo en antikvitet så den skal få lov til å forbli som den er, jeg skal bare andre bruken av den! ;)) Bilder kommer, bilder kommer! :))

Ha en fin ny uke! :0)

Klem, Ann.