lørdag 26. februar 2011

Oppussingsprosjekt Bad - Del 17: Gledelig skilt!

Hi, hi jeg kunne ikke dy meg! ;)) Måtte bare benytte anledningen til å lage en skikkelig sladrepresse-overskrift på dette bloggeinnlegget! Men det er heldigvis ikke jeg som har blitt skilt, -men dette skiltet er virkelig et gledelig skilt synes jeg! :))

Skiltet er av tre, jeg kjøpte det for noen år siden, det ble bare liggende i et skap, men nå skal det henge til pynt over dørhåndtaket på badet tenkte jeg. Skiltet får meg til å smile fra øre til øre når jeg ser det! Sant å si er jeg litt usikker på om det er selve skiltet som får meg til å smile, -det er vel heller tanken på å kunne lukke døren, tenne levende lys og fylle badekaret helt opp, med deilig varmt vann med herlig duftende badeskum, for så å lene meg godt tilbake i badekaret og bare se på at badet endelig er ferdig oppusset! Vi er ikke helt der enda, men straks! :))

Nå
skal jeg ta siste innspurt på badet! Nye håndduker skal på plass i hyllen, det skal pyntes litt på hyllene/ kanten bak badekaret, noen bilder skal opp på veggen, jeg skal rydde i shampoflasker, kremer o.s.v. Kaste all "ukurant" kosmentikk m.m. Det skal også bli deilig å få det ryddig oppe på gangen og på soverommet vårt igjen! Det er nesten det verste med slike oppussingsprosjekter: Kjedereaksjonen! Når man tømmer et rom for alt innhold blir det jo fullstendig kaos på et par av naborommene, for et sted må vi jo sette alt "rominnholdet" mens vi pusser opp rommet!! Ja, ja, jeg har blitt ganske god med årene til bare å overse kaos og heller glede meg til det ferdige resultatet! ;))

H
a en fortsatt fin lørdag! :)


Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


Fikk du med de tidligere bloggeinnleggene om "Oppussingsprosjekt Bad"? Hvis ikke finner du dem her:

D
el 1: Et klassisk speil i "gull" og sort "vandalmalt" og totalforandret
Del 2: Skoddene montert
Del 3: Mens vi ser på at malingen tørker...
Del 4: Helomvending, fant den perfekte tekstil og jammen fant jeg tekoppene jeg trenger til badprosjektet også
Del 5: Skoddene er ferdigmalte
Del 6: Lysekrone i messing totalforandret med sjokkblå maling og gamle tekopper fra brukthandelen
Del 7: Bruk en vakker tekstil som bakvegg på en reol/hylle
Del 8: Helt utrolig hva maling kan gjøre!

Del 9: Nye bokser til oppbevaring av badets "Må-ha"

Del 10: En skisse av benken vi nå skal lage!

Del 11: I dag har vi bygd en 2,5 m lang benk til badet! Enkel å bygge, -se hvordan
!
Del 12: Benken er ferdigmalt! Den ble ikke grå likevel... :))

Del 13: Nymalt Buddha
Del 14: Den hundre år gamle steinplaten er på plass!

Del 15: Redesign et Ikea-møbel! Se hvordan et masseprodusert glass-skap enkelt kan forvandles til noe unikt og spennende

Del 16: Nye puter, et eldgammelt vaskevannsfat og masse vakkert dagslys!


Ingen kommentarer: