fredag 7. januar 2011

Lag din egen kunst! Rimelig, vakkert, genialt, etnisk, spennende!

Starter for ordens skyld med å gjøre oppmerksom på at dette bildet Myhomeideas. (The beautiful photo shown in this reportage belongs to Myhomeideas).

Dette er en idé som i hvertfall jeg kommer til å benytte meg av!! Et maleri - eller kanskje snarere et stykke veggkunst på lik linje med en skulptur - bestående av mange lerreter satt sammen i en bildecollage slik at de fremstår som ett! -Håndmalte canvas satt sammen med et snev av galskap! Rimelig kunst, enkelt å lage selv, vakkert, genialt, spennende!

Jeg elsker det etniske i dette stillebenet! Fargene, mønsterene, det meste innen form og farge synes å være tatt i bruk, men likevel uten at det virket "bråkete"! De fleste fargene er "støvete", og dette er med på å gi kunstverket ro. Dette jeg bare prøve! Kanskje med bruk av enda større lerreter?... Hele dette stillebenet er vakkert synes jeg, selv om jeg nok ikke ville hatt den lille vasen med rosene med på bildet, for nipsete for meg, men kanskje heller en olivengren eller et levende lys for å likevel gi livstegn til stillebenet. De klare, skarpe, turkisblå bokstøttene var helskjønne, Buddha-statuen like så.

En bildecollage som dette vil være like vakker på en hvit vegg som på en Marrakesh-farget en. Det er bare å sette i gang! ;)) ...Hjelp, jeg trenger flere vegger!!! Jeg tror jammensant soverommet vårt skal få gjennomgå en liten stilendring nå i vår! Lyst og lett skal det fremdeles være ja, men med et snev av etnisk, litt rustikk og litt moderne/industielt!! Dette kommer jeg selvsagt tilbake til ;)

Åååh kan det være vårgløden som endelig har veltet over meg?! :))) Jeg har kjent meg rimelig uinspirert i et par uker nå, men i formiddag gikk det plutselig over! ;)

Ha en fin kveld! :)


Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

2 kommentarer:

Brocante sa...

Veldig fine - men man må tenke litt farger her for ikke å få det "bråkete". De støvete fargene var jo flotte og roet ned inntrykket. Et og et var de vel ikke det store - men i en samlet gruppe er de flotte. Dette er verdt å forsøke seg på. Små lerretter koster vel ikke så mye på Panduro heller - så blir det ikke helt vellykket er det ikke skjedd noen stor skade. Gleder meg til å se din vegg.

tante fiolett sa...

Så stilig!! Vakre farger som får frem vårfølelsen ja;)
Goood helg!! Klemmer fra Jeanette