mandag 13. desember 2010

Juleinspirasjon - ny og oversiktlig bildemeny!

Nå er jeg endelig ferdig med å lage et nytt og oversiktlig arkiv over ny og gammel juleinspirasjon og juleidéer her på Glassveranda!

Klikk bare på "Juleinspirasjon" i menylinjen som du finner rett under logoen/headeren her på Glassveranda, og du får opp en bildemeny som gjør det svært enkelt å navigere i juleinspirasjons-innleggene!
Klikk på et bilde, og du kommer direkte til tilhørende blogginnlegg!

En tilsvarende bildemeny for "Hjemme hos oss" finner du også i menylinjen rett under logoen/headeren. En bildemeny for "Jul hos oss" og et for alle "DIY (Gjør-det-selv) og gjenbruk"-innleggene som finnes her på Glassveranda, vil også komme etterhvert.

Jeg har kranglet med html-koder i mange dager nå, men nå tror jeg at jeg omsider har kontroll! :)) "Juleinspirasjon"-galleriet er klart til bruk, og jeg krysser fingrene for at alt nå fungerer slik det skal! Kos deg med juleinspirasjon fra Ballard Designs, Pottery Barn, Z Gallerie, Villeroy & Boch, Better Homes and Gardens, Country Living, amazon.com, Horchow, Martha Stewart, notonthehighstreet.com, Panduro Hobby, Cox & Cox, m. fl.! Skrur du på lyden på PCen/MACen din får du også julemusikk! ;)

Ha en fortsatt fin mandag! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


3 kommentarer:

June J. Larsson sa...

Hei!
Nå har jeg "surfet" litt rundt i "Juleinspirasjonsparadiset" ditt, og har tenkt å fortsette med det etterpå. KJempeflott!

Ha en fortsatt fin desemberkveld!
Klem
June
Nostalgi & Skriverier

June J. Larsson sa...

Hei!
Nå har jeg "surfet" litt rundt i "juleinspirasjonsparadiset" ditt og har tenkt å fortsette med det etterpå. Kjempeflott!

Ha en fortsatt fin desemberkveld!
Klem
June
Nostalgi & Skriverier

Lisbeth sa...

Rigtig flot og god oversigt..:-)
Dette var noget jeg godt kunne selv..;)

Hej fra Lisbeth