mandag 13. desember 2010

Juleinspirasjon - ny og oversiktlig bildemeny!

Nå er jeg endelig ferdig med å lage et nytt og oversiktlig arkiv over ny og gammel juleinspirasjon og juleidéer her på Glassveranda!

Klikk bare på "Juleinspirasjon" i menylinjen som du finner rett under logoen/headeren her på Glassveranda, og du får opp en bildemeny som gjør det svært enkelt å navigere i juleinspirasjons-innleggene!
Klikk på et bilde, og du kommer direkte til tilhørende blogginnlegg!

En tilsvarende bildemeny for "Hjemme hos oss" finner du også i menylinjen rett under logoen/headeren. En bildemeny for "Jul hos oss" og et for alle "DIY (Gjør-det-selv) og gjenbruk"-innleggene som finnes her på Glassveranda, vil også komme etterhvert.

Jeg har kranglet med html-koder i mange dager nå, men nå tror jeg at jeg omsider har kontroll! :)) "Juleinspirasjon"-galleriet er klart til bruk, og jeg krysser fingrene for at alt nå fungerer slik det skal! Kos deg med juleinspirasjon fra Ballard Designs, Pottery Barn, Z Gallerie, Villeroy & Boch, Better Homes and Gardens, Country Living, amazon.com, Horchow, Martha Stewart, notonthehighstreet.com, Panduro Hobby, Cox & Cox, m. fl.! Skrur du på lyden på PCen/MACen din får du også julemusikk! ;)

Ha en fortsatt fin mandag! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


4 kommentarer:

Sommertid sa...

Mye arbeid du har lagt inn her..og html koder er ikke bare bare...man må såvisst ha tunga rett i munnen når man gjør endringer. Har tatt meg en titterunde her inne og må si at jeg er mektig imponert. Masse fine bilder, info og gode innlegg om ting og tang.
Ha en fin Luciakveld videre :)

June J. Larsson sa...

Hei!
Nå har jeg "surfet" litt rundt i "Juleinspirasjonsparadiset" ditt, og har tenkt å fortsette med det etterpå. KJempeflott!

Ha en fortsatt fin desemberkveld!
Klem
June
Nostalgi & Skriverier

June J. Larsson sa...

Hei!
Nå har jeg "surfet" litt rundt i "juleinspirasjonsparadiset" ditt og har tenkt å fortsette med det etterpå. Kjempeflott!

Ha en fortsatt fin desemberkveld!
Klem
June
Nostalgi & Skriverier

Lisbeth sa...

Rigtig flot og god oversigt..:-)
Dette var noget jeg godt kunne selv..;)

Hej fra Lisbeth