torsdag 18. november 2010

Ny menylinje med masse herlig juleinspirasjon på Glassveranda!

Nå har det blitt enda enklere å lete i arkivet over ny og gammel juleinspirasjon og juleidéer her på Glassveranda! Hvis du tar en titt i menylinjen øverst på bloggen under logoen/headeren, så finner du alle juleinnleggene samlet. Ett arkiv med Jul-hos-oss. Et annet med Juleinspirasjon utenfra!

Klikker du på Hjemme-hos-oss i menylinjen ovenfor, så vil du se at du får opp en svært oversiktlig meny over de rommene i huset vårt som jeg har presentert her på Glassveranda hittil. Jeg skal lage en lignende bilde-meny for Jul-hos-oss og Juleinspirasjon i løpet av ukene som kommer. DA blir det virkelig gøy å surfe på Glassveranda! :))

De små og mellomstore Gjør-det-selv prosjektene mine har jeg kalt DIY i menyen ovenfor, og også her vil det komme en bildemeny akkurat som den under Hjemme-hos-oss! Det gjør at du raskt og enkelt finner frem til interessante Gjør-det-selv-prosjekter i idébanken!

Det nærmer seg nå høysesong for julebord, julemiddager, førjulsselskaper, vennefester o.s.v., så jeg har derfor lagt en link til innlegget "Korrekt borddekking på 1-2-3" i den nye menylinjen. Der vil den bli liggende til langt uti januar slik at du kjemperaskt skal kunne finne alt som er verdt å vite om borddekking! ;)

Jeg har funnet frem min favoritt-julemusikk, og den kan du nå lytte til frem mot jul når du er på besøk her på Glassveranda. Jeg håper den vil få deg i skikkelig julestemning! Musikken du hører kommer fra en virtuell Ipod som du alltid finner under nederste blogginnlegg.

Håper du liker endringene jeg har gjort for at bloggen skal bli enda mere oversiktlig, og så ønsker jeg deg og dine en fortsatt fin uke! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Bruk gjerne Facebook til å invitere venner hit til Glassveranda, ja gjerne venner som du vet er i julemodus allerede! :)) Du finner meg her:

2 kommentarer:

Åshild sa...

Jeg har kanskje skrevet det før, men din blogg var den første jeg fant tidlig på høsten i fjor. Jeg googlet "dessertvinglass" og din blogg kom opp høyt på trefflista. Jeg var nok mest opptatt av hvordan det skulle se ut, mer enn hvor det skulle stå.
Uansett tok det lang før jeg gikk ut igjen, og jeg har lest alt du har skrevet siden. Jeg er virkelig imponert over dere som klarer å bygge bloggen fullstendig om.
Hilsen Åshild

Grønnsakshagen sa...

Så fint det ble med de små bildene! Har du ordnet i html'en selv da eller? :-)