lørdag 27. november 2010

Mye julestemning i en god kanelkrans

Nå har jeg hengt opp min kjære kanelkrans på speilet i spisestuen, og det er jammen mye god julestemning i en egentlig ganske så enkel kanelkrans som dette! Dufter herlig av jul gjør den også!

I dag har jeg storkost meg med juleforberedelsene hele dagen! Førjulspynten (det meste unntatt juletreet, juleduker og nisser som må vente til lillejulaften;)) har kommet på plass, og jeg har tatt helt vanvittig mange julepyntbilder i dag som dere skal få se etterhvert! :)) Jeg har plantet amaryllis, julestjerner og svibler i vakre potter av glass og bøtter av aluminium! Det ble helt nyyydelig, synes jeg i hvertfall, og dere skal selvfølgelig få se bilder av dette også nå ukene som kommer!

Jeg bakte lørdagsmuffins til ungene i dag, og de har kost seg skikkelig sammen med venner midt i all julepynten til mammaen i spisestuen mens vi hørte på julesanger og snakket om alle julelysene som pappaen var ute å hengte opp i trærne i hagen. I kveld tente vi dem alle sammen, og det ble DEN jul i Skomakergata-stemningen ute må vite!! :))) Åååh som jeg elsker julen og alt det julevakre! Bilder at julestemningen i hagen vår skal du selvfølgelig også få se om ikke lenge!

D
et ble bakt en boks sprø, nydelige krumkaker i dag, men brune pinner må vente til i morgen. Må visst lage kokosmakroner også i morgen, for jeg har nemlig lagd ekte gammeldags hjemmelaget egglikør i dag, og da ble det veldig, veldig mange eggehviter til overs! ;) Egglikøren ble himmelsk nydelig god, og i morgen skal jeg dekorere flaskene. Oppskrift på hjemmelaget egglikør og bilder av de ferdigpyntede egglikørflaskene kommer selvfølgelig også her på Glassveranda etterhvert ;))

Adventstakene er på plass, adventstjernene hengt opp, vi har knitrende vedkubber i peisen, levende lys på bordet og nå skal vi si oss fornøyd for i dag og la julefreden senke seg hjemme hos oss. Min kjære kom nettopp og sa at biffen var servert, sen middag, men bare det ikke blir for ofte så går det nå helst bra! ;)

Ha en fortsatt fin kveld og så ønsker jeg deg og dine en koselig 1. søndag i advent i morgen! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


7 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Kjempe-fin krans!! Ha en fortsatt fin adventshelg:)

KLEM KLEM
Anette

Guros Vindu sa...

For en kjempefin blogg du har:-)
Får en skikkelig god julestemning av å se å høre på bloggen din.

Unknown sa...

beautiful and fragrant cinnamon wreath
I really like simple and natural Christmas decorations
Mari

Lisbeth sa...

Skønne billeder og dejlig musik.:)
Kanelkranse har jeg også i mine julegemmer.
Har ikke begynt at pakke dem ud endnu..)
Men første advents søndag går startskuddet til at finde pynten frem...:-o)

Glædelig 1. advent fra Lisbeth

Fossestua sa...

Kan tenke meg at den kanelkransen dufter godt ja!Vakker var den også :) Har du laget den selv?
Klem fra Lise

Beate i Husets Hjerte sa...

Den kransen var råfin!!! Ha en fin adventssøndag!

Manne's hverdag sa...

NYYYDELIG HEADER OG VAKRE BILDER FRA DEG!!!

Ha en riktig fin 1. advent!!!

Hilsen
Marianne