fredag 26. november 2010

Kreative juleforberedelser og.... iiiiiii som jeg gleder meg!

Tenk at det snart bare er timer igjen til 1. søndag i advent! :)) Vi har allerede fått DEN julestemningen i stuen og i morgen er endelig den dagen her, ja den dagen da man har lov til å ta fullstendig av, du vet?! ;)) IIiiiii som jeg gleder meg! :))

På den dagen skal endelig alle kassene med julepynt hentes ut fra sommerdvalen i boden, amaryllisene skal plantes og ja selvfølgelig: Jeg skal bake krumkaker... og brune pinner... og adventsstjernene skal henges opp, -ja både inne i huset, i lysthuset og ute i sportsboden! En adventsstake skal settes klar i vinduet i spisestuen, en annen i dagligstuen, den hjemmelagde egglikøren skal lages og prøvesmakes, kanelkransen skal henges opp, klementiner nellikpyntes, juletrær i hagen og ved inngangspartiet skal lyssettes og fakler gjøres klare til tenning på søndag! Åååååh sukk mitt hjerte som jeg har gledet meg til denne helgen!! :))I kveld derimot er jag "heelt sluuut!", som min svenske venninne pleier å si det på "Svorska", som hun kaller sin underbara svensk-norske dialekt :)) ja jeg sitter rett og slett som fastlimt i sofaen i kveld, legger en og annen vedkubbe inn i peisen men ellers gjør jeg fint ingenting! Den siste uken har vært som besatt! Hektisk, uforutsigbar, innholdrik, stressfylt og i det heletatt!! I dag er jeg bare lat, har spist pizza sammen med min kjære, drukket et glass rødvin, og hvis jeg gidder så skal jeg gå å dusje, klatre inn i bikinien og gå ut i spaet sammen meg min kjære og bare sløve. Det er også koselig av og til, -ja sant å si orker jeg bare ikke mer enn det av og til! ;) Denne uken ble rett og slett bare for innholdsrik.

Her jeg sitter akkurat nå, henslengt og avslappet på sofaen med bena høyt hevet mens jeg lytter til den herligste julemusikk, ser jeg en slags kurv, fylt med all verdens idéer, hobbymaterialer og krimskrams som er planlagt å inngå i mine mange kreative juleforberedelser... jeg må bare le for det blir i hvertfall ikke i kveld! :D Jeg får ta en titt på innholdet i morgen heller tror jeg, -i morgen når jeg forhåpentligvis er full av fart og idéer igjen. I kveld vil jeg bare nyte selve tanken på at det er advent om kun få timer, tanken på duften av nystekte krumkaker, tanken på ungenes juleglade og forventningsfulle ansikter, tanken på lysende adventsstjerner, adventsstaker og juletrær i hagen! ;))

Jeg ønsker deg en fortsatt fin fredagskveld... vel natt! -Og en herlig lørdag fylt med all verdens kreative juleforberedelser! :)


Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

1 kommentar:

Rose Garden Malevik sa...

Härliga julsaker å härlig låt :)


S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

hos mig
VÄLKOMMEN att vara med..
Håkan