onsdag 27. oktober 2010

Glassverandas skumle muffins for sultne små hekser, spøkelser og skjeletter!

Skumle muffins med edderkopper og biller på er super festmat for sultne små hekser, spøkelser og skjeletter!

Jeg lagde skumle muffins for første gang for sju år siden i forbindelse med Halloween. Har i løpet av årene prøvd meg litt fram, og etter prøving og feiling har jeg kommet frem til at gummigodteri, geletopper og lakrissnorer er det som er best egnet til dette formålet.


I fjor fikk du bare ett bilde av muffinsene, men hele steg-for-steg-oppskriften på Glassverandas skumle muffins, så i år får du ikke oppskriften, men heller mange inspirasjonsbilder av dem i stedet for! :))

Oppskriften i sin helhet, og link til mere Halloween-inspirasjon, finner du her: Glassverandas skumle muffins. (Du må gjerne putte inn et ekstra egg i røren, da blir de bare ekstra smaskens! ;))


Nam, nam!! :)) Jeg kan garantere at de skumle muffinsene blir godt mottatt av ungene! ;)

Jeg ønsker deg og dine en hyggelig Halloween til helgen, og en fortsatt fin kveld! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Det nærmer seg 100 påmeldte til Giveaway-trekningen (7 premier) her på Glassveranda, og du er hjertelig velkommen til å bli med du også hvis du ikke allerede er påmeldt: Giveaway-trekningen.


Halloween cupcakes - scary cupcakes - creepy cupcakes - halloween cupcake - halloween muffin - halloween recipe - halloween cakes - cakes - halloween party - halloween party food - - halloween decoration - halloween decor . halloween food

9 kommentarer:

Hulda sa...

Oioi, ja, disse så farlig skumle ut. ;)

Fruens sa...

Hei
Supert tips takker for den.....
her i nabolaget(bor i boretslag)
er vi blitt enige på styremøte at ungene kan ringe på hos dem som har på utelys eller satt ut egne lys for hallowen..å dette har fungert helt knirkefritt..siden ungene mine ikke går mere,så får jeg tlf fra noen mødre med yngre barn som går om jeg er med...å klart jeg er..nå skal jeg jammen meg overaske dem m skumle muffins
Klemmer fra Fruen

Bettum Villa sa...

Så SØTE!!! Klem Madelén

Fossestua sa...

Grøss! Hater småkryp, og synes virkelig at disse så skumle ut!
Hihi, er redd alt som ligner også :)
Regner med at disse er en ordentlig slager for barna?
Ps. Giveaway inne hos meg hvis du vil prøve vinnerlykken :)
Klem fra Lise

toves sammensurium sa...

Ann...dette var som bestilt!!!Guttefanten min blir 5 på tirsdag,og skal ha halloweeninspirert party....egentlig helt perfekt for det er jo så masse spennende å fråtse i i det temaet!!! Og her kom muffinsene jeg må ha også....superdupert!De er nok akkurat passe farlig gode:)))))))))
takketakk.)
toveklem:)

Bekka sa...

Så morsomme - det var en lur idé :)
Klem fra Bekka

Bling - our elf on the shelf sa...

Oi, slike skal jeg definitivt prøve meg på. Her er det bare å løpe til kjøkkenet for å hente handlelista gitt ;)

Ha en fin dag!

NIB sa...

Hihiii, så kule!
Dette hadde virkelig slått an hos oss altså, det må jeg prøve!

Så gøy at du gjør så mye ut av det:) Jeg har nettopp akseptert at Halloween er kommet for å bli jeg:)

Ann sa...

Tusen takk for så mange koselige tilbakemeldinger! :)) Håper dere alle sammen hadde en hyggelig Halloween, enten den nå ble med eller uten skumle muffins! ;)

Klem, Ann.