torsdag 21. oktober 2010

En lekker lykt av tynne kvister

Jeg fant mere nytt høstnips til stuen i tillegg til pynteputer på putejakten min, må vite! ;) Impulskjøp tror jeg det kalles på fagspråket! :))

Jeg falt bare helt for denne digre lykten (35 cm i diameter og 31 cm høy) av mørkebrune kvister, så den ble med meg hjem fra interiørbutikken og ble straks tatt i bruk! Både kjempekoselig og praktisk også er den, tung, stødig og med en glassbeholder med plass til et stort kubbelys i midten. I tillegg matchet den jo så fint den to meter høye kvistbunten jeg vi har stående på stuen, røkelsesskrinene mine (du ser konturene av et av dem i bakgrunnen på dette bildet), de nye pynteputene m.m. Impulskjøp trenger ikke nødvendigvis være noe negativt, -jeg ble i hvertfall veldig fornøyd med denne lykten!

Man trenger ikke velge mellom det å bruke nye ting i interiøret ELLER antikviteter. Det går helt fint å kombinere de to. Jeg blander bevisst nytt design og antikviteter i alle rom, fordi dette svært ofte gir det mest spennende interiøret. Jeg ønsker at interiøret skal være litt nostalgisk, men på en ny, spennende og vågal måte! Jeg ønsker ikke et trendriktig identitetsløst katalog-hjem, men jeg ønsker heller ikke et hjem som er en autentisk kopi av mine oldeforeldres hjem. Når man kombinerer nytt og gammelt skapes noe helt nytt og spennende!
Jeg har i kveld høstpyntet et enkelt fat med kongler og andre naturmaterialer, som nå står og skaper høststemning på bordet i stuen vår sammen med denne lykten. Det skal du får se i morgen! :) Har du høstpyntet i stuen din? Hva har du pyntet du med?


Ha en fortsatt fin kveld! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.Meld deg gjerne på i Giveaway-trekningen her på Glassveranda hvis du ikke allerede har gjort det! ;)

3 kommentarer:

Li/Småtingene sa...

Nydelig lykt! Akkurat en slik som jeg liker :-)
*ønske ønske*

Synes dere er flinke til å blande det nye med det gamle; er enig i at det gir et mer dynamisk og levende hjem :-)

Har en pitteliten (i forhold til din...) giveaway selv på gang nå; kanskje det er noe av interesse?

Ha en fin kveld!

Nina i Julabygda sa...

Det var en skikkelig flott lykt! Syns det fins så mange av samme sort, men denne var noe for seg selv! :)

Har ikke pyntet noe spesielt i vår stue, alt står på travelt for tiden. Men masse tente stearinlys på kveldene gjør alt så koselig og romantisk ;) På med teppet og skli godt ned i sofaen i en god armkrok - det er herlig!

Ha en fin kveld!

Klem fra Nina

Ann sa...

Takk for koselige besøk! :)
Jeg har bare hatt denne lykten en liten uke, men den har hittil vært i bruk hver eneste kveld, så jeg er kjempefornøyd med denne! Vanligvis blir levende lys tent bare i helgene hjemme hos oss, men sjelden midt i uka av en eller annen grunn.... kanskje fordi jeg de siste årene har hatt lysfat stående med 8-12 te-lysglass på hvert fat. Latskapen gjør at jeg ikke orker å tenne alle lysene på en alminnelig tirsdag!... :O innrømmet jeg virkelig det skriftlig?! :DD

Ha en fin helg! ;)

Klem, Ann.