tirsdag 12. oktober 2010

En enkel men herlig detalj på kjøkkenet vårt!

Denne knaggrekken tror jeg er noe av det enkleste, men likevel tøffeste jeg eier! Den er en av mine mange skatter fra Frankrike. Jeg falt helt for denne enkle stilfulle knaggrekken av hvitmalt heltre med en kleshengerkrok på toppen og seks små kroker rundt "kroppen".

Da jeg kjøpte den var planen å ha den i garderobeskapen på soverommet vårt for å henge belter og skjerf på, men jeg syntes den var alt for genial til å henge bortgjemt inni et skap, så den ble i stedet for hengt opp på kjøkkenet vårt fra en øyeskrue ved oppvaskbenken hvor vi har stor glede av den hver eneste dag! :))

Jeg har hengt en kopphåndduk på den, et slipestål for kokkeleringsknivene, en vinåpner og en melonskje/scoop. Dette er ting som stadig er i bruk hos oss, og som er greit å ha lett tilgjengelig. Vinåpneren er faktisk en gave fra Marchesi di Barolo! En av familiene som driver vingården er nære venner av italienerne "våre", som hadde den med til oss i tillegg til noen fantastiske viner sist de var her. Det står også inngravert Marchesi di Borolo på vinåpneren. Den er neppe en kostbar ting, neppe unik heller, men den er likevel en veldig morsom ting å ha ;)


Jeg kjøpte tre slike knaggrekker med meg hjem, den ene har mamma fått og den andre skal jeg enten henge opp på vaskerommet eller så i et smykkeskap som jeg har tegnet men enda ikke laget. Også smykkeskapet skal lages av gamle vinduer, men det blir likevel veldig forskjellig fra vitrineskapet, og du skal selvfølgelig få både se og høre mer om smykkeskap-prosjektet mitt etterhvert! ;)

En liten påminnelse om Giveaway-trekningen: Bli gjerne med i Giveaway-trekningen dersom du ikke allerede er påmeldt! (Påmelding: HER!).

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld og en super dag i morgen! Onsdag, da er det jo snart helg igjen dere! I hvertfall nesten! ;)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

7 kommentarer:

Bekka sa...

Så originale knagger - helt genialt :)
Må også si at skapet du viste i forrige innlegg var utrolig stilig!
Takk for kjempefine ord på bloggen min, det varmer - ekstra hyggelig at jeg ga deg en liten inspirasjonsidé :)
klem fra Bekka

yesheimen sa...

Ja denne var ny, sånn har jeg ikke sett før. Veldig fin og spesiell. Kjekt å ha noe som ikke alle andre har.
Klem Ann<3

Lottemora sa...

Denne var skikkelig smart og dekorativ

Lottemora

Mita på landet sa...

Så gøy! Denne var jo rett og slett fantastisk! :)

Nina i Julabygda sa...

Den var skikkelig stilig, har aldri sett noe lignende! Du har så mye fint, er spesielt fascinert av skapet deres! ...sitter og drømmer om at mannen skal lage et like flott til meg til jul ;)

Ha en fin dag videre!

Klem fra Nina

Anonym sa...

Så smart,flott det forrige innlegget og med tv`n gjemt inni det nydelge skapet. Mette.

Anonym sa...

Så spennende den hengeren var. Har aldri sett en sånn før :) En slik burde da være mulig å lage selv?

Det skapet ditt er bare helt fantastisk.
Jeg skulle imidlertid gjerne sett at noen av de bildene som er tatt lengst unna var litt større da når man klikker på dem, men jeg skjønner at det har litt med plass å gjøre også.

Uasnett - nydelig ;)

Klmz, Nadja