fredag 8. oktober 2010

7 Giveaways, -bli med i trekning du også!

Besøkstelleren her på Glassveranda passerte nylig 100 000 besøkende, og dette feires med en skikkelig Giveaway!!!

De 7 Giveawayene er:

Giveaway 1 og 2: Et lekkert franskt metallskilt, hvitt, med den sorte teksten "La Cuisine".

Giveaway 3 og 4: En helskjønn liten linpute med hvite broderte ornamenter og teksten "Chambre" på!

Giveaway 5: 3 stk. herlig sjarmerende gamle rustne nøkler med en nøkkelpynt av heltre med teksten "Maison" på.

Giveaway 6 og 7: En liten tavle som jeg bare elsker! :))

For å være med i trekningen om de 7 Giveawayene melder du deg på: HER (trykk bare på den blå teksten ;)) Der finner du også mer informasjon om Giveawayene.

Jeg kastet krykkene for bare et par dager siden og i dag har jeg vært på trening for første gang på en hel måned, jeg vil helst ikke en gang snakke om hvor dårlig form jeg har rukket å bli i på den tiden!!... :S AT det er mulig?!! Huff! Men det blir vel, det blir! ;)) I kveld er det uansett hjemmelaget italiensk Margherita-pizza, rødvin og spaet sammen med min kjære som gjelder, for tross alt så er det jo Fredag! ;))

Jeg ønsker deg og dine en fortsatt fin fredagskveld! :)
Påmelding i Giveaway-treknigen HER!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Ingen kommentarer: