fredag 17. september 2010

Te-boks, tea box, boîte à thé...

Jeg har nå fått hele fem spørsmål på mail om hvor jeg har funnet te-boksen som stod på den nymalte bordet i DETTE blogginnlegget! -Og det er jo selvfølgelig hyggelig! :))

Det som ikke er fullt så hyggelig er å måtte fortelle at denne teboksen er en av de mange tingene som ble med meg hjem i kofferten fra Frankrike i sommer! Jeg vet med andre ord ikke om denne teboksen er mulig å få tak i her hjemme i Norge...

Jeg falt selv fullstendig for denne teboksen da jeg fant den i en interiørbutikk i Nice. Det er en romslig teboks, med plass til mange te-sorter, og riktig lekker er den også med det gråhvite treverket og lokk av klart glass som så delikat eksponerer innholdet...

Jeg er uten tvil et te-menneske! Jeg drikker teen min med en skvett skummet melk i slik som engelskmennene ofte gjør det, og noe av det beste jeg vet er grønn te med sitron! :)) Drikker du te? Bruker du melk i teen din? Eller foretrekker du kaffe? Finnes jo også mye god kaffe.

Dere som venter på bilder av vitrineskapet som vi nå holder på å snekre av gamle vinduer til spisestuen vår: Dere venter ikke for gjeves! ;) Jeg tror dere kan få se nye bilder allerede i morgen! Skapet er ikke ferdig enda, men nå begynner det virkelig å ta form!! ;))

Ha en fortsatt fin fredagskveld! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

3 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Kjempe-flott! Jeg har en lignende i hvit;)

Ha en fin helg!!!

Klem klem
ANETTE:)

Gry sa...

Nydelig teboks! Supert å komme over slike skatter på ferie!! jeg er også veldig glad i te. Brygger flere kanner hver dag! Ikke så ofte jeg bruker melk i teen, bortsett fra når jeg drikker solbærte, da synes jeg det passer godt med melk. Er også glad i kaffe og får i meg noen kopper av det hver dag også ;) Fantastiske innlegg hos deg! Blir spennende å se vitrineskapet og sofabordet ble jo kjempelekkert! Takk for maletips, kunne jo passe på feks en kommode også?! Lekker stue og salonger! Morsomme lampeskjermer og råkul koffert! Ønsker deg en fin helg! Klem Gry

Ann sa...

Tusen takk for både det ene og det andre!!! :))

Håper din teboks er kjøpt her i Norge Anette, for det betyr at de som spurte meg hvor jeg kjøpte teboksen min kan få tak i en slik de også! :))

Ha en fin uke begge to! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.