tirsdag 15. juni 2010

Endelig blomstrer epletrærne!

Slik ser alle greinene i det store epletreet vårt ut nå! Det er fylt med vakre hvite epleblomster, og så herlig som de dufter!!

Guttene her i huset ser på fotball-VM på storskjermen i stuen i kveld, men jeg har en fluktplan! Jeg har nemlig tenkt meg ut på terrassen og nedi spaet jeg, og der skal jeg sitte godt tilbakelent og bare nyte synet og duften av de vakre epleblomstene med noe kaldt forfriskende i glasset, med turkist lyssatt 39 graders herlig brusende vann helt opp til haken og massasjedysene på fullt! Så får fotball være fotball!!

Ha en fin kveld! ;)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


3 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Det høres bare helt fantastisk ut! Er det plass for en til som er litt sliten? :)

Emma

Minka sa...

Hehe, du er ikke særlig på fotball du heller nei..holder med deg jeg..Er så rart hvor været og slikt er rundt om i vårt land..Mine epletrær har avblomstret for noen uker sia..Og dine blomstrer nå, hihi..Men så flotte de er, men det varer altfor kort synes jeg..kos deg, klems

Ann sa...

Ja så klart det Emma! :))
Huff ja, blomstringen er dessverre kortvarig, men du verden så flott det er mens det står på! :)

Ha en fortsatt fin uke begge to!

Klem, Ann.