torsdag 6. mai 2010

Fra trist gammel sykkel til et vakkert dekorelement i hagen, -tar du utfordringen?

Idé til uterommet, - og utfordring!!

Da interiørbloggen Glassveranda var heeelt fersk, lagde jeg et innlegg om hvordan du kan forvandle en utslitt, trist og trasig gammel sykkel til et fortryllende vakkert dekorelement i hagen.

Nå i ettermiddag skal jeg hente frem min hagesykkel som jeg lagde i fjor sommer, og så kom jeg til å tenke på blogginnlegget om den blå sykkelen.

Kanskje er dette en idé som flere kan ha glede av, og kanskje var det mange som ikke fikk med seg blogginnlegget i fjor ettersom jeg den gang var fersk blogger uten så mange lesere. (Men takk og lov og heldigvis så fant dere meg etterhvert :))

Her ser du trinn for trinn hva jeg egentlig gjorde med sykkelen min:
Prosjekt blå Sykkel , -et passelig stort ettermiddags- eller helgeprosjekt, enkelt og greit, men som gjør mye for et kjedelig, litt fargeløst, uterom, -kanskje spesielt nå tidlig om våren.

Prøv det du også! Sykkelen din trenger jo heller ikke bli himmelblå som min, den kan jo bli rød med hvite stjerner på setet og røde, hvite og blå blomster i en sinkbalje i stedet for en kurv. Eller den kan være helhvit med skjønne prestekrager i en i-to-skåret trefarget rustikk tønne. Eller den kan ha ti forskjellige farger og ha en sort sinkbalje fylt med fargerikt stemorsblomster. Den kan bli lys lilla med hvit kurv fylt med lys blå stemorsblomster eller herlig duftende lavendel! Den kan bli... ja mulighetene er uendelige, her er det bare å la fantasien løpe løpsk!

Tar du utfordringen? Når du har laget din egen hagesykkel så lim inn linken til din sykkel i kommentarfeltet under dette innlegget! Jeg, og helt sikkert mange med meg, synes det er kjempespennende å se forskjellige løsninger på en og samme "stylingoppgave".

Utfordingen kort oppsummert: "Pimp" en gammel sykkel og lim inn linken til din sykkel i kommentarfeltet under dette innlegget! Håper på maaange spennende bidrag, -for jeg vet at mange av dere er ekstremt kreative! ;)

Ha en fin torsdag, -nå er det ikke lenge igjen til det er helg! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

11 kommentarer:

Minka sa...

Helt nydelig, og en fresh flott farge på den og..De trenger jo ikke alltid være sorte,hehe..klems..

Emmas utsikt sa...

Veldig fin! Jeg har ikke en gammel sykkel, men noe helt annet, som står i hagen min. Ikke ferdig enda, tiden strekker ikke til. Men jeg skal huske å si fra til deg etterhvert.

ANETTESHUS.COM sa...

Så herlig!!! Dekorativt og flott! Nydelig farge:)

Ha en fin helg!

Klem klem
Anette:)

Riviera Maison Molde sa...

Vi ønsker deg en herlig fredag, og riktig god helg:)

Vårhilsen fra
damene hos Riviera Maison Molde:)

Line fra huset på landet sa...

Jeg har også tenkt siden jeg flyttet hit hvor den kjempestore kastanjen står midt på plenen, at en gammel sykkel med blomsterkurv og avis på bagasjebrettet hadde vært perfekt. Den skal lene seg inntil det gamle kastanjetreet og gi assosiasjoner om en svunnen tid. Menjeg må finne den gamle sykkelen først..den perfekte sykkelen til et slikt prosjekt.
DA er jeg med ;)
Din sykkel her er nydelig!

God klem fra Line

Stunder av lykke sa...

Elsker den sykkelen din...hærlige farger!
Håper jeg kommer over en gammel sykkel før sommeren er over!

Ann sa...

Takk for alle koselige kommentarer! Alle linker til "pimpede" sykler o.l. er hjertelig velkommen under dette innlegget, enten det er denne uken eller om tre måneder. Jeg skal legge link til denne utfordringen litt langt opp i venstremargen her på bloggen i løpet av uken, og så håper jeg at vi får se mange spennende "hagesykler" i løpet av sommeren! :))

Klem, Ann.

Bettum Villa sa...

Stilig utfordring, men som ei over meg her så må jeg finne den rette sykkelen først. Ser liksom ikke like nostalgiskt ut hvis man bruker en ny offroad sykkel :P.
MEN.. når jeg finner den så skal jeg huske på dette innlegget.

Klem Madelén

Anonym sa...

C:\Users\Public\Pictures\2010\2010-06-27 vår 10\vår 10 160.JPG
...her er min sommersykkel- inspirert av deg..

Martes atelie` sa...

Jeg har også en blå sykkel. Den står på utsiden av mitt lille atelie`

Irene sa...

Har faktisk en gammel sykkel på gården til pappa, tror jeg skal ta denne utfordringen. Men kan ta et par uker før jeg får tid.

Nettopp kjøpt et nydelig (litt gammelt)hus, gleder meg til å ta fingra fatt på det. Mange drømer, kommer nok til å hente mye inspirasjon fra deg, selvom vi må gjøre det mye billigere og mindre. Å må nok bo oss litt inn før vi forandrer noe særlig, bare gjøre det levelig nå først.

Men først må vi få gjort klar leiligheten for salg.

Leste også nettopp Forord - Historikk
Utorlig godt jobbet, dere har et nydelig hjem.