lørdag 29. mai 2010

Endelig nymalt!

Det kjære huset vårt har sett ut som en rønne en måneds tid nå, etter at vi skrapte den gamle malingen av rekkverket som går rundt hele huset sør-vestside, og hele veien fra den innerste gårdsplassen vår, patioen, opp forbi grillpaviljongen og langs trappen oppover til inngangspartiet vårt. Vi har ventet og ventet på en uke sammenhengende godvær, og i går var rekkverket endelig helt tørt! Dette i kombinasjon med at værvarslet for dagene framover heller ikke ser så verst ut, gjorde at vi i går omsider tok sjansen på å male rekkverket!

Vi startet klokken tre i går ettermiddag, og jeg og min kjære holdt på å male helt til klokken ti i går kveld, kun avbrutt av en 15-minutters matpause! Sukk de stakkers armene mine!! Men vi rakk å male alt rekkverket på vest-terrassen! Rekkverket fra gårdsplassen oppover til inngangspartiet tok vi fatt på nå i formiddag, men to tredjedeler av malejobben ble heldigvis unnagjort i går så i løpet av dagen i dag blir vi helt ferdige med jobben.

Det er vanvittig mye arbeid å male et rekkverk av denne typen, men så er det jo også utrolig vakkert når det endelig står der nymalt, glansfullt og blendende hvitt! I dag håper vi også å rekke å gi benkene og stolene på vest-terrassen et strøk hvitmaling, og dørene til spa-paviljongen, men da er omsider terrassen klar til sommerens utendørs middager og late ettermiddagstimer halvsovende i bikini i solsengen! Dette bildet tok jeg i går kveld, flere bilder av terrassen sommerstylet og i sollys kommer helt sikkert etterhvert, men nå må jeg og malekosten bare skynde oss ut i finværet igjen! :))


Ha en fortsatt fin lørdag! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


4 kommentarer:

Fruen sa...

Så trivelig :)jeg skal også male terassen lys :)

ANETTESHUS.COM sa...

Det ser lekkert ut!!! Så flink du har vært!! Deilig med nymalt! så hvitt og fint:)

Ha en deilig søndag!

klem klem
anette:)

Ingunn sa...

Så flott gjerde. Nå skal vi endelig male gjerde hvitt her og. Det har tørket nesten ett år.

Kanskje du vet om vi bør grunne det? Det er impregnerte bord.

Ha en fin-fin uke.

Klem ingunn

Ann sa...

Takk :) En malingsforretning vil sannsynligvis anbefale deg å grunne det, det gjør de nesten alltid uansett type malejobb (de lever jo av å selge slike produkter ;)), men du trenger ikke grunne det. Er det impregnertbord kan det også vært lurt å bare gi rekkverket ett strøk maling i år dersom det ene strøket dekker, og heller vente med å gå det 2. strøket. (For å unngå blæring). Lykke til (også til deg Renate :)), uansett hva du velger å gjøre! :)

Ha en fin uke!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.