fredag 2. april 2010

Oppussingsprosjekt Lysthuset - Del 8: Gulvet er malt!

Gulvet er malt! Jeg har valgt en lys grå heldekkende farge, og har i dag både vurdert å male store diagonale ruter på gulvet i hvitt for å få et sjakkrutete gulv, men også å lasere det grå gulvet med hvit lasur, men vi har konkludert med at vi skal å beholde det enkelt og stilrent, og heldekkende lysegrått, i hvertfall i første omgang.

Jeg kan alltids lasere gulvet, eller male hvite ruter på det, på et senere tidspunkt dersom vi skulle konkludere med at gulvet ble for kjedelig. Jeg tror imidlertid at det blir nok som "skjer" på gulvet i og med at vi har bestemt oss for å ha et langhårete hvitt gulvteppe her på gulvet i lysthuset for å få et lunt, varmt og mykt gulv til å krølle tærne i på sene sommerkvelder.


Måtte bare ta med et bilde av vår "svevende" varmevifte"! :)) Den henger og dingler i to tynne tau (hyssing) fra en krok i taket, og slik blir den hengende til gulvet har tørket. Det er fremdeles kaldt ute om natten, og litt varme må stå på der ute i lysthuset hele tiden, hvis ikke tar det evigheter før gulvmalingen tørker! Det har jeg selvfølgelig ikke tid til, -nå vil jeg bare inn dit å nyte at alt endelig er ferdigmalt, fjerne malertapen og, ikke minst, begynne å møblere! Og gjett om jeg gleder meg!

Ha en fin lørdag! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Oppussingsprosjekt Lysthuset del 1-7 finner du her:
Oppussingsprosjekt Lysthuset - Del 1: Se FØR-bildene!
Oppussingsprosjekt Lysthuset - Del 2: Tømt og rundvasket, hva nå?
Oppussingsprosjekt Lysthuset - Del 3: For en forskjell!
Oppussingsprosjekt Lysthuset - Del 4: Klart for maling av vegger i morgen!
Oppussingsprosjekt Lysthuset - Del 5: Fant endelig kule, -og ser på at malingen tørker...
Oppussingsprosjekt Lysthuset - Del 6: Mitt nye favorittsted!

Oppussingsprosjekt Lysthuset - Del 7: Dekorkulen på plass, lysekronen hengt opp!

5 kommentarer:

Fruen sa...

Så utrolig bra dette har blitt :)
Dere har vært så FLINKE,måtte le litt.... at min ide er vurdert :) Og det er jo så koselig og høre,men er veldig enig....stilrent var flott )
Ha en fin dag :)

Ann sa...

Hei! Takk, ja klart forslaget ble nøye vurdert, det var jo en knallgod idé! Har faktisk enda ikke slått den helt fra meg. Men så tenker jeg at det er mindre fare for at jeg blir lei av et ensfarget gulv, og det er dermed mere... varig. Men en spennende idé! :)) Og helt klart en spenstigere løsning enn den jeg nå har valgt. Men jeg ble så fornøyd med gulvet nå at jeg tør nesten ikke å røre det! :D

Ha en fortsatt fin påske! :)

Klem, Ann.

Moski sa...

Dette ser ut til å bli et lyst og lekkert lysthus. Så flittige dere har vært! Gleder meg til å se det ferdige resultater med møbler og det hele. Flott lysekrone!

Ingunn sa...

Så flott det ble. Koselig og stilrent med grått gulv mot det hvite.

Ha en fin mandag. Nyt våren videre!

Klem Ingunn

Tina - Oppussing og Drømmer sa...

Så flott det har blitt! Utrolig hva noen malingsstrøk kan utrette;)

Følger spent med på utviklingen;)

Klem Tina