søndag 10. januar 2010

Snart sommer - ny benk til uterommet?

Starter for ordens skyld med å gjøre oppmerksom på at disse 5 nydelige bildene som du ser her i dette innlegget tilhører den amerikansk internettbutikken Teak, wicker, and more. (All 5 of these beautiful photoes shown in this reportage belong to the American online store Teak, wicker, and more!)

Teak, wicker, and more er en del av CSN Stores LLC, som er et amerikansk internett-selskap som siden det ble etablert i 2002 med to ansatte, har vokst til å i dag omfatte mer enn 200 online-butikker med et bredt produktspekter og mer enn 400 ansatte. CSN Stores LLC selger hjem- og kontorvarer: Møbler, hagemøbler, fontener, belysning, kjøkkenutstyr, treningsutstyr, drivhus, griller etc. Vareutvalget er enormt!Vi er bare i januar, men jeg planlegger sommeren nå. Det er kun dager igjen til vi reiser til Kanariøyene nå, og i går fikk vi også bekreftet at vi reiser til den franske riviera i 3 uker i juli. Sommerhuset på rivieraen venter på oss, og nå i kveld leter vi etter flybilletter! Å som jeg elsker å planlegge sommeren! Det synes heller ikke så lenge til nå!

Jeg har også begynt å planlegge hagearbeidet, og nå gleder jeg meg til å starte våren i drivhuset rundt påsketider! Jeg planlegger også hagen. En hammock skal opp i sørøstenden av tomten, noen trær skal flyttes, et tre skal bygges benk rundt som vist på bildet, en del av fjellet på øversiden av huset vårt skal renskes for gress slik at fjellet kommer frem i dagen, og oppå dette berget skal det bygges en lav benk. Et helt nytt blomsterbed skal bygges opp på hver side av inngangen til lysthuset/vinterpaviljongen.

Det er så spennende å planlegge slike prosjekter. Skissere alternative løsninger, planlegge hvilke planter som skal benyttes, hvor de forskjellige skal stå, fargekombinasjoner, plantenes livssyklus; Hvilke planter blir høyest, hvilke planter som blomstrer når, skal de kuttes ned etter blomstring?... - Alt dette som er få viktig å planlegge nøye for at blomsterbedene skal være flotte å se på hele sommeren, ikke bare i juni.

Hagemøblene er av avgjørende betydning for stilen og det helhetlige uttrykket i hagerommet. Jeg har alle hagemøblene jeg trenger, med det er likevel spennende å se på hagemøbler, hagedesign og de forskjellige stemningene som skapes i de forskjellige hagerom ved bruk av møbler, puter, belysning, beplantning og krukker.

Jeg synes det er så hyggelig å planlegge hageprosjekter om vinteren, både fordi at sommeren da føles litt nærmere (jeg trenger virkelig den følelsen! :)), og fordi at alt da er ferdig planlagt i detalj allerede før snøen har smeltet! Det vil igjen si at jeg bare kan være ute å nyte sommeren, nyte hageprosjektene mine, når våren er tilbake igjen om få måneder! Har du noen uteromsprosjekter som du skal ta fatt på til sommeren?

Jeg er usikker på om Teak, wicker, and more leverer til Norge, men nettsidene deres er uansett verdt et besøk dersom du er ute etter inspirasjon til uterommet, for her finnes hagemøbler i alle tenkelige og utenkelige varianter! Flere benker finner du her: Teak, wicker, and more.

Ha en fin start på den nye uken! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Ann,

Var inne på siden til "Teak, Wicker and more", og det ser ut til at de kun sender til USA og Canada... dessverre... for jeg er helt enig, her var det mye fint! :)

Ellers må jeg si du har en kjempekoselig blogg, med masse spennende, nyttige og inspirerende innlegg. Alltid gøy å kikke innom! :)

Hilsen Kjersti

Hege sa...

Hei Ann,
Jeg digger musikken du deler med oss her,
-nydelig altså. God tur til kanariholmen, jeg feiret julen der i år.

Lindas hus sa...

Hei Ann! Vil først ønske deg og dine et riktig godt nyttår! Og tusen takk for awarden! Ble bare kjempe glad, for en suveren måte å starte den nye året på! Deilig med alle sommerbildene dine nå som det er så kaldt ute! Men nå går det fort til sommeren er her igjen! Ha en flott og herlig uke! Stor klem fra Linda

Lindas hus sa...

Ps! Jeg har forresten en utfordring hos meg til deg;)