fredag 18. desember 2009

Du grønne glitrende? Opp ned?

Starter for ordens skyld med å gjøre oppmerksom på at alle de 9 bildene som du ser her i dette innlegget tilhører den amerikanske internettselskapet amazon.com! (All 9 of these photoes shown in this reportage belong to the highly respected American internet company amazon.com!)

Amazon.com ble etablert i 1994, og lansert på internett i 1995. Planen var å selge bøker på internett. Selskapet selger i dag bøker, DVDer, CDer, PCer, software, spill, kjøkkenutstyr, leker m.m. Amazon.com er mest av alt kjent for å ha revolusjonert netthandel-bransjen. Amazon.com finnes i hele verden og på mange språk. Bl. a. tysk, engelsk, fransk, kinesisk og japansk.

Amazon.com selger også juletrær i alle farger, størrelser, fasonger og materialer. Her ser du et lite utvalg. Som nevnt i gårdagens innlegg her på Glassveranda, "Kun en uke igjen til julaften, og tiden er inne for å tenke på juletreet!", er det kanskje ikke alle stuer som kler et to meter høyt sjokkrosa juletre, heller ikke et ultramoderne blått juletre. Men kjedelig er det i hvertfall ikke!E
n ganske fersk juletre-trend er det å henge trærne opp-ned. Treet festes i taket, og så pynter du det på vanlig måte. Jeg har sett en rekke slike juletre "live", og de er faktisk ganske flotte der de henger! Pynten henger så fint og fritt fra greinene på denne måten. Det er også lett å komme til for å vaske under juletreet når det henger i taket, men disse juletrærne ryr vel ikke noe særlig likevel vil jeg tro! ;) Hva synes du? Er juletreet pent opp-ned, eller foretrekker du at det står på gulvet? Om denne opp-ned trenden er kommet for å bli, gjenstår å se.
Et kunstig juletre ser sjelden eller aldri ekte ut selv om det er grønt. Dersom man så har bestemt seg for å kjøpe et kunstig juletre, hvorfor ikke like gjerne velge et som ser skikkelig falskt ut! Et hvitt et for eksempel? Det finnes faktisk mange vakre hvite juletrær! Eller hva synes du? Har du et kunstig juletre eller et ekte?

Ha en fin fredagskveld! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.
Amazon.com sine engelske internettsider finner du her: http://www.amazon.co.uk/. De leverer også til Norge. Du må regne med å måtte betale toll og moms på varene i tillegg til prisene som er oppgitt på nettsidene. Jeg synes klikk.no oppsummerer det så fint her: klikk.no

Dersom du enda ikke har blitt "medlem" av Glassveranda sin Facebook-side, og kunne tenke deg å være med, så finner du den her:
Interiørbloggen Glassveranda på Facebook. Du er hjertelig velkommen du også!

Ingen kommentarer: