mandag 28. desember 2009

30 000 besøkende på Glassveranda - Kjempehyggelig!

På selveste julaften passerte besøkstelleren her på Glassveranda 30 000 besøkende! Tusen takk for besøket! Tusen hjertelig takk til alle dere som er trofaste lesere, både til dere som har egne blogger, og til alle dere andre som leser bloggen min, men ikke blogger selv. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, og takk til alle dere som har lagt dere til som følgere her på Glassveranda, det er så hygggelig!! Takk til dere alle sammen! Mange takk også til NIB-damene, - det står stor respekt av den markedsføringsjobben dere gjør på vegne av alle interiørblogger som er medlemmer av NIB!

Sist, men ikke minst, takk til alle dere som har blitt "medlem" av Glassveranda sin Facebook-side! Tusen hjertelig takk for engasjementet! Både for at du ble med, og for at du kanskje har foreslått denne nye Facebook-siden for vennene dine på Facebook. På denne måten hjelper du meg å markedsføre Glassveranda på Facebook, og gir meg helt uvurderlig drahjelp for å gjøre interiørbloggen Glassveranda bedre kjent blant hus- og interiørinteresserte på Facebook! Det er derfor jeg har laget Facebook-siden "Interiørbloggen Glassveranda", -rett og slett for at flere skal få kjennskap til bloggen. Jeg tror at det finnes mange på Facebook som ikke har oppdaget Blogglandia enda. Jeg har alltid jobbet med, og alltid vært interessert i, markedsføring, så dette måtte bare prøves! :)) Kjempehyggelig å se at så mange har blitt med allerede!

Facebook-siden har en live RSS-feed som gjør at den til enhver tid er ajour i forhold til glassveranda.blogspot.com. På denne Facebook-siden finner du derfor alltid en oversikt over de 20 nyeste interiør-reportasjene på glassveranda.blogspot.com. Dersom du ikke har blitt "medlem" av Glassveranda sin Facebook-side enda, håper jeg selvfølgelig at du også vil bli "medlem" av Facebook-siden, og at du også vil foreslå Facebook-siden for dine venner på Facebook. Du finner den her: Interiørbloggen Glassveranda på Facebook. Du er hjertelig velkommen! :)

Siden mange fremdeles har juleferie vil jeg gjerne foreslå en film som kan være hyggelig å se sammen med ungene i romjulen. Vi så "Niko og veien til stjernene" i går, og ungene elsket filmen! Også vi voksne koste oss da vi så denne filmen. En skikkelig familiefilm med en lykkelig og ganske så realistisk slutt til tross for at den handlet om flyvende snakkende reinsdyr! ;)

Romjulen er hyggelig på flere måter, -det er romjulssalg! Til stor glede for alle interiørinteresserte får vi nå møbler, tekstiler, dekketøy m.m. til halv pris! Jeg trenger ikke noe til huset, men jeg skal ta meg en shoppingrunde i morgen likevel. Kanskje finner jeg noe vakkert vårnips som kan erstatte julenipset når det skal pakkes bort? Solen har jo snudd og nå går det mot lysere tider og vår igjen! :)) ...Også trenger jeg noen sorte elegante og behagelige selskapssko... eller er det hva vi kaller en dikotom variabel i markedsføringsfaget? :D Selskapssko synes å være elegante ELLER behagelige, aldri elegante OG behagelige!

Jeg fikk en rekke bøker til jul som jeg hadde ønsket meg, - jeg er vel hva man kan kalle en ekte bokorm! I romjulen leser jeg faglitteratur, kunsthistorie, interiør og filosofi straks jeg har anledning! I ettermiddag er ungene en tur hos besteforeldrene, og min kjære er en tur på jobben, så nå sitter jeg her og koser meg med en stor Caffè Latte fra min nye lekre Klimt-kopp (bilde kommer!), som jeg også fikk i julegave. Åhh som jeg koser meg her ved siden av juletreet foran den knitrende varmen og lyset fra peisen! :) Fikk du noe fint til jul, noe du virkelig ønsket deg?

Jeg ønsker deg og dine en fortsatt fin romjul!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


Foto: På bildet ser du ett av vinduene i lysthuset/vinterpaviljongen vår. Det er gamle restaurerte kittede vinduer i dette bygget. Det har vært svært kaldt i en periode nå, og de gamle sjarmerende vinduene ble så utrolig vakre da de ble dekket med frostroser!

9 kommentarer:

Hos Camilla sa...

Gratulerer med de 30.000, spennende!
Ha en fortsatt god jul.
Camilla

Villa von Krogh sa...

Gratulerer! Visst er det koselig. :)
God romjul til deg også.

Klem fra Anine

Henriette's innfall og påfunn sa...

Gratulerer!

Jeg fikk ny pc til jul! Det var den beste gaven jeg kunne få i år! Ha en fortsatt fin romjul. Takk for tips til familiefilm :-)

Tina - Oppussing og Drømmer sa...

Hei Ann:) Gratulerer med over 30 000 besøkende!
Ha en fortsatt fin romjul.
PS: Har vervet endel venninner til facebook siden;)
Klem Tina

Anonym sa...

God Jul! Jeg fikk en fantastisk gave fra barna mine: nemlig gavekort på diverse husarbeid de skal gjøre for meg. Slikt varmer en sliten mamma. Jeg er innom bloggen din en tur hver dag Ann, men det er første gang jeg legger igjen en kommentar. Kjempefin blogg du har!
Klem fra Heidimor

jannes hobbykrok sa...

dette var jammen en kjempehyggelig blogg!Gratulerer med 30000 besøkende!
Janne

Nooria sa...

Gratulerer så mye med 3000 besøkende! Jeg har deg på min roll og er stadig innom :-).

Ingunn sa...

Gratulerer masse med god trafikk på din flotte side.

Markedsføring er spennende fag.

Ha et flott 2010 til deg og dine.

Varm klem ingunn

På landet sa...

Titter innom for å ønske deg et godt nytt år =)