fredag 13. november 2009

20 000 besøkende på Glassveranda - Takk!!!

Denne uken har jeg besøkt maaange blogger! Kjenner at det var aldeles for lenge siden sist jeg tok meg tid til det. Jeg har kost meg med et stort krus varm sitronte med litt skummet melk, og sittet godt sammenkrøllet i sofaen foran varmen, lyset og den knitrende lyden fra vedkubbene i peisen, lyttet til rolig musikk og besøkt interiørblogger! Jeg må bli flinkere til å ta meg tid til dette, unne meg dette, også fremover, -det er jo så utrolig mange koselig og inspirerende julereportasjer på bloggene nå!! Jeg kjenner julestemningen både i kropp og i sjel nå! Ååh som jeg gleder meg til jul!

Torsdag denne uken passerte besøkstelleren her på Glassveranda 20 000 besøkende! Det er fantastisk hyggelig! Tusen takk for besøket til alle dere som pleier å være innom, og hjertelig takk for alle de skjønne kommentarene dere skriver her på Glassveranda! Av og til skulle jeg ønske at døgnet hadde flere timer. Jeg har så lyst til å bli flinkere til å kommentere og svare på kommentarene jeg får under innleggene mine, jeg har ikke vært flink til det. Jeg står daglig overfor det dilemmaet at jeg må blogge eller kommentere, fordi tiden bare ikke strekker til. Da vinner som oftes bloggingen, -jeg vil jo gjerne at det hele tiden skal være noe nytt og interessant for dere å lese her på Glassveranda, helst hver dag. Enkelte dager prioriterer jeg likevel å besvare kommentarer fremfor å blogge, men det blir ikke ofte nok. Jeg er sikkert ikke den eneste bloggeren som har erfart dette, men det kjennes likevel helt fryktelig!

Jeg elsker å skrive, det har jeg alltid gjort, og bloggingen gir meg derfor også mye glede. Jeg er så uendelig takknemlig for at dere stadig gir meg nye hyggelige tilbakemeldinger, til tross for at jeg ikke veldig ofte gir lyd fra meg tilbake. Takk både til dere som har egne blogger her i Blogglandia, og til dere som ikke har det! Det er like koselig hver gang jeg hører fra dere, og jeg setter umåtelig stor pris på hver eneste en av dere!! Mange takk for hilsningene jeg har fått på mail også, og takk til alle dere som har lagt dere til som "Følgere" her på Glassveranda! Det er morsomt å blogge, men det er selvfølgelig enda morsommere når jeg får så mange hyggelige tilbakemeldinger! At det skulle finnes så mange vennlige, interessante og engasjerte mennesker her i Blogglandia ante jeg virkelig ikke da jeg startet opp interiørbloggen Glassveranda nå i sommer! Det har vært en utrolig spennende og ensartet positiv opplevelse som jeg ikke ville vært foruten.

Jeg ønsker deg og dine en riktig fin helg, og håper at du velger å besøke Glassveranda også i tiden fremover. Her kommer det ekstremt mange innlegg som omhandler julepynt, juletrær, juledekorasjoner, julekaker, julepyntede bord, jul i vrihasselen, hvit jul, jul i snøen, adventskalendere, adventsstjerner, adventsstaker, julekranser, juleglede, julepyntede dører, utendørs julebelysning m.m. i tiden fremover, -det kan jeg love deg! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

7 kommentarer:

Anita fra hjerterommet sa...

Gratulere med 20 000 besøkende. Enig med deg at blogging er utrolig kjekt, får masse energi og mange flotte tips. Gleder meg til å nyte innleggene dine fremmover:)

God helg til deg:

Ingunn sa...

Så flott å se at du liker bloggingen, for vi liker deg også!

Du har en så ekte blogg og så mye kunnskap at jeg føler meg som en dårlig kopi.

Ha en riktig fin fredagskveld du også til en kvinne med masse energi og pågangsmot (det liker vi vet du).

Klem Ingunn Hjemmets gleder

Tina - Oppussing og Drømmer sa...

Tusen takk for koselig tilbakemelding;) Ja loftet begynner å ta form etterhvert...ikke helt ferdig. Holder på med kjøkken også. Badet er tatt;)...men alt dette kjenner vel du til?;) Du har et nydelig hjem, og en utrolig flott blogg.Skal si dere har hatt litt av et prosjekt med huset, men det er jo virkelig blitt flott også!! Jeg er forholdsvis fersk på blogging, så har ikke fått noen "flyt" i den ennå, men det kommer seg vel etterhvert;)
en riktig god helg til deg og dine.
Klem Tina

Tina - Oppussing og Drømmer sa...

..glemte å takke for tipset med apotekerhåndtakene;) Skal jammen ta meg en tur dit i morgen...hadde aldri tenkt på at de hadde;)

Tomines hjem sa...

grattis til deg og ha en riktig deilig helg.. koselig hilsen rakk du iallefall å legge hos meg, og det er alltid like koselig..

Husdraumen/Anita sa...

Då må eg nesten ta meg tid til å kommentere på eit slikt innlegg:)

Eg har det nett slik du skriv no, skal eg blogge eller kommentere.Oftast vinn blogginga her og, det må den nesten skal det vere nokon vits i å ha ein blogg tenkjer eg.
Men veldig ofte klikkar eg meg rundt på andre bloggar og les og kosar meg, utan å leggje igjen spor. Og slik må det vel vere for andre og tenkjer eg...
Å klikke rundt og kike skal vere kjekt og uforpliktande, utan å tenkje at ein må leggje igjen eit spor. Enig?

Berre fortsett å blogge i staden for å kommentere du, slik at eg kan kome hit og lese i staden for å kommenter;):)

God helg og klem tilbake til deg Ann!:)

Indra sa...

Vilken underbar blogg - och vilket ljuvligt hus du har! Jag blev helt förälskad i din lilla paviljong. Kommer absolut att fortsätta titta in hos dig.
Ha en fin helg!
Mvh//Indra