søndag 20. september 2009

10 000 besøkende på Glassveranda i løpet av 3 måneder! - Tusen hjertelig takk for besøket!

I går passerte besøkstelleren her på Glassveranda hele 10 000 besøkende! Interiørbloggen Glassveranda ble etablert medio juni 09, og det at besøkstelleren nå etter kun 3 måneders blogging runder 10 000 besøkende synes jeg er fantastisk hyggelig! Tusen hjertelig takk til alle dere som har fulgt meg, og tusen hjertelig takk for alle de hyggelige kommentarene dere skriver under innleggene mine! Dere er så herlige! Jeg kan virkelig ikke si det bedre selv, så jeg velger å sitere Marcel Proust:

"Let us be grateful to people who make us happy,
they are the charming gardeners who make our souls blossom!"

Hyggelig å vite at noen faktisk også leser det jeg skriver, og dere skal vite at jeg setter umåtelig stor pris på hver og en av dere!

Nok en gang takk til NIB - Norske Interiørblogger! Dere gjør en helt fantastisk bra jobb! Mange takk også til dere som har lagt dere til som "Følgere" her på Glassveranda! Det er utrolig inspirerende! Og til alle dere som har valgt å legge Glassveranda til i bloggrollen i margen på deres egne blogger: Tusen takk for helt uvurderlig drahjelp!

Et klokt hode sa en gang følgende: "I'm not sure if life is passing me by, or trying to run me over!" Slik føler vi det vel alle sammen en gang i blant. Noen oftere enn andre. Takk til alle dere som kommenterte innlegget: "Hva gjør akkurat deg glad? DU ja! Jeg utfordrer deg!" Jeg hadde et ønske om å lage en lang og spennende liste til oppmuntring og inspirasjon for alle dem som har glemt hvor mye det er å glede seg over i hverdagen! Det kom så mange helt vidunderlige kommentarer til det innlegget. Det var både spennende og, ikke minst, rørende å lese kommentarene dere har skrevet! Dette er et viktig spørsmål som de fleste ikke tenker så nøye over i hverdagen... Klarer DU å nevne 3 ting/hendelser som har gjort deg glad den siste uken, så er også du hjertelig velkommen til å bidra med en kommentar under "Hva gjør akkurat deg glad?" -innlegget. Jo lengere vi klarer å lage denne listen, desto bedre er det.

"Be kind, because everyone you meet is fighting their own battle" sa filosofen Plato i sin tid. Kloke ord som jeg tror at vi alle skal ta med oss i hverdagen i møte med andre mennesker, enten det er ansikt til ansikt, eller her på nettet.

Jeg ønsker deg og dine en aldeles nydelig høstuke, og håper at du vil besøke interiørbloggen Glassveranda også i tiden som kommer!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Foto: På bildet ser du en del av gårdsplassen vår i høstfarger. Bildet ble tatt i fjor høst, men nå er det ikke mange ukene om å gjøre før trærne igjen har fått nydelige høstfarger i gult, rødt, oransje og gyldne bruntoner. Et kortvarig, men fasinerende og vakkert, skue.

Dersom du har lyst, og dersom du ikke har gjort det allerede, så kan du lese om husbyggingsprosjektet vårt og hvordan det hele begynte, under etiketten "12 års iherdig arbeidsinnsats".

7 kommentarer:

Marta - livet på landet sa...

Gratulerer med så flott besøkstall!
Det er gøy og inspirerende når andre følger med på det man skriver!

Synes du har en kjempefin blogg! Og titter alltid innom når det kommer nye innlegg!
Fortsett sånn!!

Kloke ord og sitater du deler med oss!
Viktig med litt ettertanke iblant:)

Ha en fin søndag videre!

Landstil sa...

Gartulerer med høyt besøkstall! Skjønner godt at så mange er innom, for blogger din er jo flott da :)

Vakre sitater du har her, stjeler noen av de jeg :)

Klem

:) sa...

Gratulerer! Du har jo en fantastisk fin blogg da! Nå tok jeg meg tid til å LESE litt her inne også, ikke bare se på de flotte bildene dine, og du skriver jo flott også! Det er ikke ofte jeg tar meg tid til det i en hektisk hverdag ..

Du har i alle fall en veldig inspirerende blogg!! :)

Crinoline sa...

Hei og gratulerer med 10 000 besøk. Ja,det er veldig hyggelig å være en del av Bloggeland.Ønsker deg en fin uke.

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Gratulerer så mye med 10 000 besøkende!!! Du har en super blogg!! Takk for tips ang. vedkurv forresten! Den var kjempe-flott!

Ha en strålende mandag!

Klem Anette:)

Husdraumen/Anita sa...

Inspirert av deg har eg linka til deg under mitt "Glad"-innlegg.

http://husdraumen.blogspot.com/2009/09/glad-er-du.html

I tilfelle du vil sjå;)

SMil frå Anita

Ann sa...

Tusen takk for gratulasjoner og alle de koselige tilbakemeldingene!! :))

Ha en fortsatt fin uke!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.