tirsdag 22. september 2009

Resultatet av Sprossevalget 2009

Lørdag spurte jeg "Hvilke sprosser synes du gir det peneste inngangspartiet?", og hele 49 personer besvarte spørsmålet. Nå foreligger resultatet av "sprossevalget":

Resultatet ble som følger:

Sprossealternativ A fikk 13 av 49 stemmer (26%)
Sprossealternativ B fikk 6 av 49 stemmer (12%)
Sprossealternativ C fikk 0 av 49 stemmer (0%)
Sprossealternativ D fikk 8 av 49 stemmer (16%)
Sprossealternativ E fikk 1 av 49 stemmer (2%)
Sprossealternativ F fikk 5 av 49 stemmer (10%)
Sprossealternativ G fikk 11 av 49 stemmer (22%)
Sprossealternativ H fikk 5 av 49 stemmer (10%)

Konklusjon: Ingen av dem som stemte foretrakk alternativ C. Alternativ E kom også svært dårlig ut.

Det sprossealternativet som fikk flest stemmer er alternativ A, med alternativ G på en solid 2. plass og D på 3. plass.

Entréen ble som sagt ferdigstilt for to år siden. Hvilke sprosser har så inngangspartiet vårt hatt disse årene i påvente av at vi skulle få tid til å lage de nye? Alternativ A! :) Og hvilke sprosser holder jeg nå på å male og gleder meg til å få på plass i entréevinduene? Alternativ G! :))

Men dette betyr sannsynligvis, og heldigvis, at inngangspartiet vårt ikke har sett så ille ut med "vikar"-sprossene som det jeg trodde de gjorde! Og det er jo utrolig godt å vite! Men nå gleder jeg meg noe veldig til å få de nye sprossene montert! De ble så flotte! Dere skal få se bilder når de er på plass i vinduene. Foreløpig har jeg bare bilder av sprossene slik de ser ut nå mens jeg holder på å male dem.

Endelig skal inngangspartiet bli 100% ferdig slik det opprinnelig ble tegnet! Badepaviljongen, grillpaviljongen og drivhuset har alle kryss som dekordetalj på blant annet dørene, og det er derfor jeg har lengtet så etter å få på plass de planlagte kryss-sprossene i vinduene på inngangspartiet. Nå vil sprossene endelig matche øvrige bygg på eiendommen, og det vil gi fasaden på huset vårt et mer harmonisk og helhetlig uttrykk.

Tusen hjertelig takk til alle dere som har stemt! Jeg tror jeg må vurdere å lage en ny undersøkelse kanskje allerede neste helg over et nytt tema, for dette var både spennende, morsomt og lærerikt!

Ha en riktig fin uke!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

3 kommentarer:

Villa von Krogh sa...

Gratulerer med valget. :) Jeg stemte A. Haha. Det blir fint med de du har der. Forandring fryder.
Smart å ha slike avstemninger da. Hvordan får du det inn på bloggen? Jeg kunne tenke meg å gjøre det med utelamper. :)

Klem Anine

Merete sa...

Hei! Var fullstendig uvitande om interiørbloggingens verden fram til på seinsommaren da eg tilfeldigvis kom over NIB's hovedside. Har lenge vore interessert i hus og heim. Kjøpte hus i mai og har fulgt veldig med på den fronten lenge. Da eg bladde meg fram til Glassveranda blei eg betatt. Aldri sett så mykje vakkert med slik høg kvalitet og sans for detaljer. Blir ikkje lei av å sjå bilda. Har ingen spesiell stil sjøl. Men loppemarked og vintage er definitivt ikkje for meg. Kjem garantert til å følge med vidare. Ps. stemte på alternativ A :-) Helsing Merete på Sortland.

Ann sa...

Anine: Du velger "Utforming" - "Legg til Gadget" - let så etter "Meningsmåling". Der kan du legge inn den informasjonen du ønsker :) Lykke til med utelampene! :)

Merete: Tusen hjertelig takk for en av de flotteste kommentarene jeg noensinne har fått! :)) Gratulerer så mye med nytt hus! Kjempekoselig at du vil følge med videre :)

Ha en fortsatt fin uke!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.