tirsdag 11. august 2009

Inspirasjon fra et lysstøperi på Polarsirkelen

I forrige uke var jeg en tur nordover, nærmere bestemt i Bodø, Nordland, i forbindelse med Nordland Musikkfestuke. Vi la turen innom Artic Lys & Design AS, et lysstøperi på Røkland i Nordland, og det var virkelig en kilde til inspirasjon!
En fantastisk vakkert dekorert butikk, med over 1000 forskjellige typer stearinlys utstilt, inndelt etter farge, tema og årstid! Planen var å besøke lysstøperiet et kvarters tid, -vi ble der i hele 2 timer!

Jeg vil anbefale alle som skal nordover å legge turen innom dette lysstøperiet som ligger midt i Ingenmannsland, mellom Polarsirkelsenteret og Bodø. Til tross for beliggenheten, var det pakket med folk der, og da vi kom inn i lokalet forstod vi straks hvorfor.

Bildene nedenfor tok jeg mens vi var der. Det viser bare et bitte lite utvalg av hva Artic Lys & Design AS har å tilby, men jeg synes det hele var så flott laget at jeg måtte bare ta noen bilder for å vise dere. Jeg vet ikke når jeg skal nordover neste gang, kan bli år til, men jeg vet i hvertfall at når jeg skal nordover neste gang, da skal jeg legge turen innom lysstøperiet på Røkland. Har hørt at juleutstillingen der skal være helt vidunderlig!
Tok med et bilde av noen digre gråstein, også de laget av stearin, som en kuriositet, -og se multene da, de var virkelig skjønne!

Jeg kjøpte verken gråstein eller multer, men du verden så mange andre lekre lys jeg fant der! Regn med at dere skal få se flere av dem utover høsten og vinteren!

Ja, jeg ble kjempeinspirert! :)

6 kommentarer:

Margrethes hus og hage sa...

Det må jeg si! Litt av et utvalg :) Skjønner godt det gikk et par timer der!

The Redhead Riter sa...

beautiful

Brocante sa...

Du verden for en masse lys! Fikk et slikt moltelys i presang forleden dag - kom det derfra tro?

Hanna sa...

Snygga bilder!
Hanna

Ingunn sa...

Så nydelige bilder. Særlig bilde nr 2 falt jeg veldig for. Kan nesten ikke ta øynene vekk fra det.

Ha en fin kveld.

Ingunn :)

Ingunn sa...

Da bør du også ta deg en tur til Løten Lys i Hedmark. En herlig opplevelse! =))) Sjekk ut www.loiten-lys.no