fredag 24. juli 2009

Bad 2 og vaskerom - 11 m²

Bad 2 er et av husets fire badeværelser, men dette badet er også husets vaskerom. Her har vi vaskebøtter, støvkluter og annet vaskeutstyr, skittentøy og vaskemidler, og det er her vi stryker skjorter og duker.

Rommet har integrert vaskemaskin og tørketrommel i en omfattende vaskeromsinnredning som skjuler bl. a. integrert strykebrett og 4 doble underskap med uttrekkbare kurver i rustfritt stål for skittentøy. Vaskerommet har også 5 m mørkegrå benkeplate med nedfelt Intra kum.

Innredningen er fabrikkmalt i beige, med detaljer i lakkert Sibirsk lerk (sokler, topphyllene over skapene, m.m.).

Bad 2 ligger vegg i vegg med entréen, og sørger således for kort vei fra ytterdøren til toalettet. Kanskje en spesielt praktisk planløsning for barnefamilier ;)

Badet inneholder også en stor massasjedusj, strategisk plassert i kort avstand til spaet i badepaviljongen, entréen og IR-bastuen.
U
ngene har vanlig undertøy, sokker og ullundertøy i et a
v skapene i innredningen på dette badet.

Gjørmete unger som har vært ute og lekt hele dagen kan kle av seg, legge skittentøyet der det skal være og gå rett i dusjen, uten å passere gjennom hele huset først! Det samme gjelder voksne og barn som har vært på trening, og voksne som har klippet plena, vært ute å skiftet dekk på bilen o.l.

På bad 2 / vaskerommet finnes også styringssystemet til husets Wirsbo-gulvvarmeanlegg skjult i et skap.

På gulvet har vi marmorfliser, type Hermelin grå og Arctic Green lagt i mønster. (Kjøpt hos Ankerske Naturstein AS). Tak: Hvitmalt panel. Vegger: Glatte matte flater, farge: Skandinavisk Lys. Listverk: Bredt profilert listverk, hvitmalt. Belysning: 10 spots montert i tak og over benker.

Entréen med integrert IR-badstu kan du lese mere om under etiketten "
En presentasjon av rom i mitt hus ". Spaet og badepaviljongen kan du lese mere om under etiketten "En presentasjon av rom i min helårshage". Hva er egentlig en IR-badstu? Det kan du lese om her: "Hva er egentlig en IR-badstu (Infrarød badstu)?". Du kan også lese om husbyggingsprosjektet vårt og hvordan det hele begynte, under etiketten "12 års iherdig arbeidsinnsats".

4 kommentarer:

White Heart Line sa...

kjempeflott!! ha en fiin helg:))

Fargelykke sa...

så mye fint det var her da:)

Renate sa...

Helt fantastisk nydelig hus du har :-) nå gleder jeg meg desto mer til å begynne med vårt hus! :-) Fant masse inspirasjon her!

Ann sa...

Takk til alle tre! :)

-Og lykke til med Sveitservillaen, Renate! Den blir nok aldeles nydelig!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.