torsdag 23. juli 2009

Prosjekt Blå Vannkanne, før - etter bilder

Jeg har lenge vært på utkikk etter en ekstra hyggelig vannkanne til bruk i drivhuset. Jeg går gjerne en runde med den og vanner planter i og utenfor drivhuset hver morgen og hver kveld i sommerhalvåret, og den jeg hadde var i grønn plast og ikke noe særlig å se på.
Prosjekt Blå Sykkel "Prosjekt Blå Sykkel, før - etter bilder" satte meg på idéen: 

Nå kjøper jeg en av de kjedelige vannkannene jeg har sett i butikken, og så maler jeg den rett og slett selv! -Da blir den jo akkurat slik jeg vil ha den!Jeg kjøpte en sortlakkert vannkanne i metall, og en rull med små runde klistremerker. Jeg hadde litt himmelblå spraymaling igjen etter Prosjekt Blå Sykkel, og satte i gang:1) Sett klistremerkene på vannkannen.

2) Spray malingen på vannkannen.3) Når malingen har tørket fjernes klistremerkene.


4) Resultat: En lekker himmelblå vannkanne med sorte prikker!

Den nye himmelblå vannkannen er en fryd å se på mens jeg vanner plantene, og et lekkert dekorelement der den står på hyllen i mitt kjære lille Viktoriansk-inspirerte drivhus, ved siden av terracottakrukker og alt det hvite, når den ikke er i bruk.

6 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Så kreativ du her, dette ble jo veldig flott, artig med de polkadottene på ;)

Armkroken sa...

Det var jo en fantastisk ide!! Takk for at du deler :)

Torunn sa...

Så herlig blogg du har. Og for et hus! Kommer garantert tilbake :-)

Hos Camilla sa...

snobbete ;-)

:) sa...

Vanvittig fin - og veldig inspirerende!

Ann sa...

Takk for hyggelige tilbakemeldinger!
Jeg synes selv at vannkannen ble kjempelekker, og gode idéer blir bare enda bedre når de kan deles! ;)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.