mandag 28. mars 2016

Gult er kult!

Solen er jo gul, so "what´s not to like"! :)) Jeg elsker solen, men hadde i mange år et litt anstrengt forhold til gult i hjemmet. Men jeg tror det rett og slett skyldtes at det i noen år var en del beige i stuen vår, og beige/brunt og gult sammen synes jeg er rett og slett... grusomt! :D Men de siste årene, etter at stueveggene ble malt lysegrå, har stuen vår heldigvis tålt fargen gult helt fint, i små mengder.Påskediktet som min datter lagde for noen år siden er noe av det kjæreste jeg har, så det plasseres - i glass og ramme - fremdeles på et strategisk sted i stuen hvor vi kan se det hver dag i påsken, jeg blir glad av å se det, ta å les det, kanskje blir du litt ekstra glad av det du også! ;)) Hestene som vi kjøpte på Murano i Venezia i høstferien, har fått plass her i vinduskarmen i påsken. 


En gul Margeritt har fått plass i godteriskålen her oppå den lange skjenken under det buede vinduet i stuen denne påsken. Man tager hvad man haver...   


Noen påskekyllinger med fjær, maken til de vi har på spisebordet i spisestuen nå i påsken, er også med å lage påskestemning i stuen vår.


Gul som solen... 


Vrihasselkvistene fungerer finfint også til påskepynt. Her noen mini påskeegg av tre, -også de gule. 


Håper du har kost deg skikkelig i påskeferien, og har fått ladet batteriene før du tar fatt på en ny uke i morgen! Ha en riktig fin ny våruke! :0)

PS! Har du forresten fått med deg at et jeg endelig har tatt sjansen på å satse på kunsten min og startet et nettgalleri? Du kan lese mer om det HER. -Følg gjerne kunstsiden min på Facebook og bli med i trekningen om et valgfritt bilde du også, -du finner info om hvordan du melder deg på i trekningen inne på Facebooksiden ;)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

2 kommentarer:

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Det blir ikke riktig påske uten noe gult... :)

Men, nå er påsken over og det gule er nedpakka. Nå er det bare å satse på at sole kommer frem og smelter vekk all snøen og at våren melder seg.

Klem

:)


PS rosa skap? ;)

Thyde Living sa...

Hej, sikke en skøn og hyggelig blog du har - tak for dete
Jeg er glad for jeg fandt dig
Rigtig god weekend