mandag 25. januar 2016

Lysere tider, noen nye soveromsplaner og litt til

Nå som vi nærmer oss februar og solen klatrer stadig høyere på himmelen for hver dag som går, blir det også mye lysere og lettere inne, og jeg kjenner meg etterhvert veldig klar for vår. Jeg gleder meg til å kunne gå tur på gang- og sykkelveiene igjen uten å fryse ihjel, til å lufte skikkelig i huset, henge ut tøy til tørk og til å pusse vinduer, men enn så lenge det er kuldegrader ute finner jeg heller på ting inne som gir litt vårstemning mens jeg venter på plussgradene.

Kjøpte noen ekstra Finn Schjöll-vaser til konfirmasjonen i fjor vår. De var så flotte der de stod på det festpyntede konfirmasjonsbordet, med blå Hortensia i, og det ble sannelig vårstemning også på stuebordet nå som disse igjen ble fylt med friske blå blomster. I år skal også den minste i husstanden vår konfirmeres, tiden flyr, litt uvirkelig at det bare er fire måneder til nå, og da skal disse vasene igjen få pynte opp langbordet sammen med noen andre større vaser med store frodige blomsterbuketter i.


Fuglelysestakene har også kommet ut av kjøkkenskapet igjen, det er tid for mer vårlig pynt i stuen. Kjenner jeg har mer lyst til å gjøre ting i huset igjen nå som dagene er litt lysere og lengre, har tatt fatt på soverommet vårt, fjernet alle bilder på veggen og holder nå på å sparkle og male skruehull etter de gamle bildene, -noen av veggene må kanskje helmales, får se på det når første strøk over de sparklede hullene har tørket, for skjoldete vegger takler jeg ikke. Videre plan er å omsider henge opp noen nye lamper der inne som jeg kjøpte allerede i høst, henge opp bildehyller/lister og nye knaggrekker jeg har kjøpt, noen nye og veldig praktiske skuffeseksjoner ble det sannelig også, jeg skal knipse bilder av prosjektet slik at du får se, i tilfelle du kunne trenge litt soveromsinspirasjon på nyåret! :))

Håper du har fått hverdagsrutinene på plass etter julen, her står trening på programmet ganske straks, -av mine hverdagsrutiner (og helge- og ferierutiner...) er det daglig trening som er det aller aller viktigste (revmatiker), men deretter er det heldigvis tid til mer kreative sysler. Ha en finfin mandag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

1 kommentar:

Sivs hus sa...

Hei, WOW for noen vakre blå stemingsbilder du lager ...blått er også min favorittfarge ...Titt gjerne inn til meg og vinn designbestikket Julie Dark Rose fra Hardanger Bestikk til 24 personer verdi 4800,-. klem Siv :-)