lørdag 5. desember 2015

Adventstid

Knipset dette bildet av adventsstaken vår, før jeg tente det første adventslyset sist søndag, og nå er det allerede snart 2. søndag i advent, tiden flyr! 

Denne lysestaken står alltid her på bordet i stuen, den har egentlig plass til seks stearinlys, men jeg synes den ble riktig så flott med fire lys i også.

Det beste med stuen slik den ble da vi innførte alle de nye fargene noen år tilbake, er at den nå kler de aller fleste klare flotte farger, lik som lilla.

Tidligere års lysestaker kan du se HER og HER. -Flotte de også og mer "hjemmegjort", så kanskje jeg setter en av dem i spisestuen i løpet av dagen, vi får se, kan vel være koselig med to adventsstaker? ;) 

Apropos adventsstaker og levende lys: Har du husket å bytte batteri i røykvarslerne dine? Det var jo nylig Brannvarslerens dag, hvor vi ble påminnet om at vi bør bytte batteriene en gang i året i samtlige brannvarslere i hjemmene våre, på den måten går vi alle en tryggere jul i møte sammen med våre kjære. Så dersom du ikke nylig har gjort det, så sett det på listen din over ting som ordnes før jul, og bytt dem gjerne allerede i dag! ;) 

Det har regnet hos oss et par dager nå, all den flotte hvite julesnøen som kom for en ukes tid siden var nesten forsvunnet, men i dag laver heldigvis snøen ned igjen, og det ble raskt julestemning igjen både ute og inne, så nå skal jeg pynte litt mer til jul! :))

Ha en riktig fin lørdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

Ingen kommentarer: