lørdag 29. august 2015

Mer fornyelse med maling

I forrige blogginnlegg fikk du se dette speilet bli helt nytt med Bengalack. 
Samtidig som jeg malte speilet fikk også denne stigen på bildet ovenfor en helt ny look ved hjelp av noen strøk sort Bengalack glans 90, -også denne hører hjemme inne på min datters soverom, som er et av rommene vi begynte å pusse opp tidligere i sommer.

Men så kom omsiiider solen og sommervarmen, bedre sent enn aldri, og vi har utnyttet hvert sekund av de nydelige sommerukene vi endeliiig fikk nå i august! Vi har vært utendørs og kost oss absolutt hele tiden, fikk nå også endelig tatt et skikkelig skippertak i hagen, -den var en smule forsømt etter det kjipe været tidligere i sommer... 

I dag kom imidlertid et skikkelig høstvær skyllende ned over oss, utetemperaturen stupte, det høljeregner og stormer ute, så nå er visst høsten her og tiden inne for å fortsette der vi slapp med innendørsprosjektene våre, blant annet skal nye sofaer m.m. på plass på ungenes soverom i løpet av den kommende uken, gleder meg nå til å stelle og stulle litt ekstra inne igjen, du skal få se bilder av både sofaer og andre nye interiørdetaljer etterhvert som ting kommer på plass. 

Jeg synes det er helt supert å kunne holde på utendørs når jeg skal male speil, kommoder og andre ting, -ute er det jo ekstra god plass, ekstra godt arbeidslys, kortere tørketid og rikelig med frisk luft, og man slipper malingslukt inne i huset. Har du noen møbler eller andre ting du har lyst til å fornye med ny farge, så utnytt høsten, kanskje er du så heldig med været at du kan svinge malekosten allerede i morgen? Kjekt med alt som er gjort, også rekker du da å få alt på plass og i orden igjen i god tid før vinteren er her, for når vinteren kommer er kanskje det aller beste bare å senke farten, finne hvilepulsen og kose seg inne i varmen fra peisen, det synes iallfall jeg. 

...Tror faktisk jeg skal legge inn noen vedkubber i peisen allerede nå jeg, høstregnet som slår mot vindusrutene er mye koseligere når det knitrer i peisen ;)    

Ha en fortsatt fin helg! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

Ingen kommentarer: