mandag 16. mars 2015

Oransje, rødoransje og ferskenfargede hageroser

Roser! Visst er de vakre? Når jeg ser på disse bildene som jeg har knipset i hagen vår en tidligere sommer, så er det nesten så jeg kan kjenne den herlige duften av rosene helt hit! Solen har varmet godt i helgen så nå er det endelig vår på alvor, og det er helt sikkert flere hageglade i dette landet som nå gleder seg til å begynne å stelle og stulle i hagen og på terrassene igjen etter en lang mørk vinter! ;)


Røde roser, rosa roser, oransje, rødoransje, ferskenfargede og hvite roser, -vakre er de alle sammen! Men disse oransje har likevel blitt en av mine favoritter, på grunn av rosenes fantastisk klare farge, størrelse og varighet. De varer og varer, og de drysser ikke så lett som enkelte andre roser vi har i hagen, de holder seg like spenstige og flotte uke etter uke! 


Hva heter denne rosen da? Joda jeg tok vare på etiketten som satt fast på plastkrukken da jeg plantet den for noen år siden, men hvor la jeg den da...? Jeg finner den dessverre ikke, så hvis du vet, eller tror du vet, hva denne heter, så kom gjerne med et forslag, for disse skulle jeg veldig gjerne hatt flere av.

Dette bildet ovenfor blir forresten mitt bidrag til Anne på Moseplassen sin X-faktor-konkurranse. Har du blogg eller annen nettside så kan du være med i konkurransen du også, du finner mer informasjon om konkurransen: HER. Mitt rosa bidrag kan du se HER. Neste farge ut, etter denne rød/oransje blomsterutfordringen, er blå ;)  Jeg er så heldig å ha noen bittesmå gartnere som hjelper til i hagen min, her ser du en av dem. De er helt geniale, og arbeidsavtalen jeg har med dem er at jeg fórer dem i vinterhalvåret, og til gjengjeld så holder de rosene mine fri for bladlus i sommerhalvåret. De er både nyttige og flittige, og i tillegg er de små fjærballene god underholdning både sommer og vinter! :) 

Har du forresten fått med deg at Glassveranda fikk ny logo i går? Hvis ikke kan du se den nye logoen, og lese om den, HER

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook du også, og ha en riktig fin uke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Åshild sa...

Virkelig nydelige roser og flotte bilder.

Anonym sa...

Westerland..?

Ann sa...

Tusen takk for koselig tilbakemelding, Åshild! :)

Og takk for supert tips!!! Googlet det øyeblikkelig for å se, og jeg tror du har rett, dette er ganske sikkert Westerland-roser! Tusen takk, nå får jeg endelig tak i flere slike! :)

Ha en fortsatt fin uke begge to! :0)

Stor klem,
Ann.

Merete - Lys lilla sa...

Ååå de vakreste bilder :-)